Onmisbaar in de keuken: de vrolijke Libelle-keukenschort!

Door Rani Merckx

Even snel je handen afvegen, olie- of sausspatten: dat wil je natuurlijk niet op je kleding hebben! Staat koken bij jou gelijk aan (behoorlijk) knoeien? Dan is onze kleurrijke Libelle-keukenschort exáct wat je nodig hebt!

De Libelle-keukenschort: handig keukenhulpje

Wie geregeld in de keuken te vinden is, kan erover meespreken: een vlekje is snel gemaakt! Maar met onze Libelle-keukenschort om je middel geef jij die verdwaalde spet en spat het nakijken.

De Libelle-keukenschort is gemaakt uit 100% katoen die je vlot in de wasmachine gooit, en die er weer brandschoon uit komt. Zelfs de hardnekkigste vlekken moeten eraan geloven. En met zijn vrolijke kleuren en streepjesprint mag ie – naast al het lekkers dat je op tafel tovert – ook gezien worden!

De Libelle-keukenschort is 91 cm hoog en 70 cm breed!

Ja, deze vrolijke keukenschort wil ik!

Wat je hiervoor moet doen?

  • Download de onderstaande bon.
  • Vul hem in, en ga ermee naar een e5-filiaal in jouw buurt,
  • en betaal slechts 5,95 euro voor jouw kleurrijke exemplaar!

Download hier de afhaalbon

Klik op de afbeelding om de afhaalbon te downloaden.

Op = op

Deze actie loopt van 23 november tot en met 13 december 2021, zolang de voorraad strekt. Wacht dus zeker niet te lang om jouw nieuwe, favoriete keukenhulpje in huis te halen!

Ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content