Met deze 9 apps organiseer je als de beste

Met deze 9 apps organiseer je als de beste

Een app die je klantenkaarten bijhoudt, eentje die helpt bij de zoektocht naar een babysit of eentje die de perfecte datum prikt voor dat familiefeest. Dat het leven zo makkelijk kan zijn…

9x organiseer-apps

1. Dashlane

Al je wachtwoorden onthouden, dat is een hele klus. Met Dashlane wordt het fluitje van een cent. Bij elke login krijg je een uniek en sterk wachtwoord voorgeschoteld, dat meteen wordt opgeslagen zodat je het altijd kunt terugvinden. Het enige wat jij moet doen, is het wachtwoord van de app onthouden. Moet lukken, toch?

2. itsme

Geen kaartlezer voor je bankkaart bij de hand? Geen zorgen, met itsme kun je makkelijk en veilig inloggen met een unieke itsme-code. Sterker nog: je kunt zelfs met één klik een dossier opvragen bij de gemeente, documenten ondertekenen en je telefoonrekening betalen. Voortaan regel je dus alles met je digitale ID.

3. Wunderlist

Een lijstje met cadeautips, met dingen die je moet doen of gewoon met boodschappen hou je moeiteloos bij met Wunderlist. Handig: je kunt elk lijstje delen met je gezin, je vrienden of de hele familie. Zo kan je man het boodschappenlijstje aanvullen van op z’n werk, of je familie het hele jaar door cadeautips geven voor het volgende feestje.

4. Cozi Family Organizer

De voetbaltraining van je zoon, de danslessen van je dochter, de meidenavond onder vriendinnen… Zoveel afspraken om te onthouden. Met de Cozi Family Organizer is dat geen probleem. Elke lid van je gezin kan trouwens activiteiten delen, zo weet je meteen waar iedereen uithangt.

5. Fidme

Een klantenkaart van de supermarkt, de apotheker, de cadeauwinkel, … voor je het weet, puilt je portemonnee uit. Goed nieuws, want Fidme, de digitale portemonnee, verzamelt al je klantenkaarten op één plek. Gedaan met zoeken aan de kassa naar de juiste kaart. Gewoon je telefoon laten zien, en klaar.

6. PARC

Een hels karwei om al die verjaardagsfeestjes, logeerpartijtjes en kampjes van je kroost bij te houden? Niet met PARC, de sociale netwerksite waarmee je makkelijk in contact komt met ouders van vriendjes, klasgenootjes en ploegkameraden. Wie kan de kids ophalen, of naar welk kampje gaan de andere kinderen? Het was nog nooit zo makkelijk om agenda’s af te stemmen en vervoer- en ophaalafspraken te regelen.

7. Bsit

Afbeeldingsresultaat voor bsit

Een avondje weg met je lief, of eens op stap met je vriendinnen? Leuk, maar wat met de kinderen? Met Bsit vind je in enkele klikken een leuke oppas. Je moet je enkel registeren, swipen tussen de babysitters, je favoriet kiezen en je kunt met een gerust hart vertrekken.

8. Datumprikker

Datumprikker helpt je om de perfecte datum te vinden voor dat avondje uit met vrienden of dat familiefeest. Het enige wat je moet doen, is vragen aan de gasten om aan te duiden welke dagen ze vrij zijn, en er rolt vanzelf een datum uit bus. Makkelijker kan haast niet.

9. Chore Checklist

Afwassen, stofzuigen, het gras maaien… klusjes worden een stuk leuker met Chore Checklist. Sla de handen in elkaar met het hele gezin en kies uit meer dan 5000 klusjes voor in en rond het huis. Is een klusje gedaan, dan verdien je punten. En wanneer je een aantal taken hebt afgerond, dan krijg je een leuke activiteit voorgeschoteld voor het hele gezin.

Gratis en voor niks!

Mooi meegenomen: alle apps zijn gratis te downloaden in de App Store en Google Play. Ga jij ze uittesten?

Coverbeeld: Getty Images

Meer handige apps ontdekken?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)