Trendkleuren voor kerst 2019: jingle all the way!

Trendkleuren voor kerst 2019: jingle all the way!

Jingle bells, jingle bells… We kunnen niet wachten tot we onze kerstboom weer kunnen versieren en ons huis kerstklaar mogen maken! Zoek jij nog wat inspiratie om je decoratie een frisse touch te geven? Hier zijn alvast de trendkleuren voor kerst dit jaar.

De trendkleuren voor kerst: van roze tot helemaal naturel

Zachtroze of very pink?

Van rozige cadeautjes tot een volledig roze kerstboom: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het een plaatsje geven in je interieur. Hou je het liever subtiel? Kies dan voor zachte tinten roze in je geurige dennenboom. Een fluffy roze kerst, laat maar komen!

Tintje petrol

Beetje donker, maar lekker warm én ideaal te combineren met de minimalistische Scandinavische look. Voor een extra romantische look, combineer je de petrolkleur met zachte veertjes.

Winters cosy

Denk aan prachtige figuurtjes op je kast, snoepstokjes in je kerstboom of attributen voor warme chocolademelk op de kast. Maak het winters warm in huis en trek die gezelligheid ook door in je kerstdecoratie. Kies voor warme rode kleuren en zachte bijpassende tinten.

Kerst met glamour

Een tintje goud of koper, daar kun je ook deze kerst absoluut mee scoren. En je kiest natuurlijk helemaal zelf hoe ver je daarin gaat. Ga je voor enkel glans door het hele huis of combineer je met roze tinten? Aan jou de keuze.

Doe maar naturel

Heb jij het niet zo voor te bombastisch of ben je niet zo’n kleurenfan? Dan kun je natuurlijk ook voor een natuurlijke en minimalistische kerstlook kiezen. Zachte groene kleuren in combinatie met natuurlijke materialen, zoals twijgjes, groene takjes en gedroogde bloemen kunnen voor de juiste kerstsfeer in huis zorgen.

Nog meer kerstinspiratie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)