Dit zijn ze: dé trendkleuren voor kerst 2021!

Dit zijn ze: dé trendkleuren voor kerst 2021!
Getty Images

Jingle bells, jingle bells… Heb je ook zo’n zin om je kerstboom te versieren? En zoek je nog wat inspiratie om je kerstversiering een frisse upgrade te geven? Dit zijn alvast de trendkleuren voor kerst dit jaar!

De trendkleuren voor kerst 2021

1. Glamoureus magisch

Als het van deze trend afhangt, wordt een magische, glamoureuze Kerstmis! Grote, weelderige ornamenten worden gecombineerd met een streepje glitter en glans, zoals pailletten en andere schitterende details. Als kleurenpalet ligt de focus op wit en goud: een winterse en feestelijke combinatie.

2. Classic chic

Met dit thema worden de traditionele kerstkleuren in ere gehouden. Zorg voor een warme gloed in je huis en trek die knusse sfeer ook door in je kerstdecoratie: kies voor kleuren die typerend zijn voor kerst, zoals sneeuwwit, kerstboomgroen en warmrood.

3. Betoverend brons

Fan van aardetinten? Dan kan deze trend je allicht bekoren: bruin, beige en terracotta worden dit jaar volop gecombineerd met goud- en bronstinten voor een feestelijke sfeer. Witte en groene details zorgen voor een harmonieuze afwisseling.

4. La vie en rose

Kiezen voor deze trend, dat is kiezen voor een poederig kleurenpalet van zachtroze, goud, brons en wit. Een dromerig, zacht en op-en-top romantisch kersttafereel.

5. Een sneeuwwitte kerst

Droom jij ook elk jaar van een witte kerst? Haal dat winters witte gevoel dan naar je woonkamer met deze trend. Schapenvachtjes, sneeuwpoeder en witte kerstboomdecoratie zorgen voor een heus sneeuwparadijs, en met houten accenten haal je meteen meer warmte en karakter in huis.

6. Fun en funky

Een volledig ander kleurenpalet vinden we in deze funky trend, met opvallende tinten die naar hartenlust mogen worden gecombineerd. Blauw, paars, roze, rood, groen … Een trend om je volop in uit te leven!

7. Natural beauty

Ben je niet zo’n kleurenfan? Dan kun je natuurlijk ook voor een natuurlijke en minimalistische kerstlook kiezen: met zachte, groene kleuren in combinatie met natuurlijke, houten materialen, zoals twijgjes, groene takjes en gedroogde bloemen. Eenvoud siert!

Nog meer kerstinspiratie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)