Met deze truc is je was een halfuur eerder droog!

Met deze truc is je was een halfuur eerder droog!
Getty Images

Droog jij ook je was met een droogmachine, maar lijkt het soms eindeloos lang te duren vooraleer alles droog is? Om van de energiekost nog maar te zwijgen. Dan is deze makkelijke truc dé oplossing! 

Zo krijg je je was sneller droog

Een droge thee- of handdoek in de droger steken, is hét geheim. De Australische schoonmaakgoeroe Shannon Lush onthulde de slimme tip in een televisieprogramma, met de woorden: “Als je een droge theedoek bij de was gooit, droogt het een derde van de tijd sneller. De theedoek transporteert en absorbeert het water. Ook verspreidt het water beter over de oppervlakte, zodat de droger beter zijn werk kan doen.”

Getest en goedgekeurd

De redacteuren van Good Housekeeping deden de test! Conclusie: een theedoek leverde hen een halfuur meer tijd op. Dit moet je zeker eens zelf proberen, toch?

Bron: libelle.nl

Nog meer handige wastips:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)