Deze week in Libelle: 20x scoren met Belgisch witloof

Deze week in Libelle: 20x scoren met Belgisch witloof

Nu in het seizoen: ons heerlijke Belgische grondwitloof. Net zo lekker in soep als uit de oven of zelfs in een oosterse tajine. Laat je inspireren door de twintig verrassende gerechten die je deze week in je Libelle vindt!

20x goud op je bord!

Grondwitloof, onze Belgische én heerlijke trots! Niemand kan weerstaan aan de publieksfavoriet gegratineerde witloof, maar ook in een soep, slaatje, oosterse tajine en zelfs in een hartig gebak smaakt de lichtbittere groente overheerlijk. Haal de Libelle van deze week in huis en proef ze eens op een andere manier, mét onze verrassende recepten boordevol smaak!

Kiezen is in dit geval écht verliezen, maar wij gaan voor het lamskroontje met gestoofd witloof en pompelmoessap. Mmmmmm!

© Bram Debaenst

Klaar voor onze kerstuitdaging?

De feestdagen loeren om de hoek, en dat voel je ook in de Libelle van deze week. We brengen de mooiste sierkransen waarmee je de deur wagenwijd openzet voor vadertje kerst. Je kunt de kransen namaken, en dat komt goed uit, want onze Kerstkrans Challenge is nét van start gegaan!

Gedurende drie weken nodigen we je uit om creatief aan de slag te gaan en een knappe kerstkrans te maken. Het resultaat deel je op www.libelle.be/kerstkranschallenge en de lezeressen met de tien mooiste kerstkransen winnen een waardebon t.w.v. 100 euro bij AVA!

Het proberen waard, toch? En grijp je net naast de prijzen? Jammer, maar je hebt er dan wel een leuke blikvanger bij! 😉

Zo ga je te werk:

  1. Ga aan de slag met takjes, besjes, bloemen of wat je maar wilt en maak van jouw kerstkrans een waar kunstwerkje.
  2. Neem er een foto van en upload die via libelle.be/kerstkranschallenge.
  3. Deel vóór 29 november een foto van jouw kerstkrans en maak kans op een waardebon van 100 euro bij AVA(!).

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • 15 inspirerende beautyworkshops
  • Openhartig: Tonny en Ernst vonden na 44 jaar haar zoon terug
  • Diabetes: test jouw risico, en ontdek wat je eraan kunt doen
  • Een huis vol (kerst)sfeer: kijk binnen bij enkele kerstgekke lezeressen

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 11 november in de winkel!

Las je deze nieuwe artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)