FOTO: Demi Moore verliest voortanden door stress

FOTO: Demi Moore verliest voortanden door stress

Stress kan tot heel wat kwaaltjes leiden. Ook de sterren blijven niet gespaard. Demi Moore vertelde gisteren openhartig in The Tonight Show van Jimmy Fallon over het moment waarop ze twee voortanden verloor.

Aandacht voor stress

Het zal je niet verbazen: ook Hollywoodactrices hebben last van stress. Maar het komt maar weinig voor dat acteurs ook openhartig zijn over hun gevoelens. Ze lijken vaak het perfecte leventje te leiden. Steractrice Demi Moore besloot open kaart te spelen toen ze te gast was in het programma The Tonight Show van Jimmy Fallon. De 54-jarige actrice vertelde over haar tandproblemen én ze nam een foto mee.

“Ik raakte twee van mijn tanden kwijt. Ik zou wat graag beweren dat ik ze eruit stootte bij het skateboarden of bij iets cools, maar ze vielen er gewoon uit. Het leek wel of de garantie plots was afgelopen.”

Volgens de actrice raakte ze haar tanden kwijt door stressproblemen. En net daarom wil ze erover vertellen, want stress is een erg onderschat probleem én een van de meest voorkomende doodsoorzaken in de Verenigde Staten.

Wij vinden het alleszins heel inspirerend en sterk dat de actrice er zo open en mét foto over vertelt.

Bron: Het Nieuwsblad – Beeld: via Instagram @demi.moore

Las je deze artikels al?

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)