3x uren ravotplezier in het speelbos

Een tripje naar het bos, da’s altijd een goed idee. Ook voor je kinderen is er niets leukers dan ravotten in de natuur. Deze drie speelbossen verdienen zeker een bezoekje!

Speelbos Everzwijnbad

Op avontuur in het Meerdaalwoud, je hoeft het ons geen twee keer te vragen. In speelbos het Everzwijnbad kun je heel wat beleven: van kampen bouwen tot klimmen in de hoogste klimpalen. Ook de reuzenmikado en houten slang van 30 meter lang zorgen voor de vrolijkste kinderkreetjes. Onthoud dit plekje ook zeker voor de zomer, want er is een bivakzone waar je gezellig vleesjes kunt roosteren op de barbecue.

Klik hier voor meer info.

https://www.instagram.com/p/BlsE1dAgzFt/

Speelbos ‘t Vossenhol

Wist je dat ‘t Vossenhol samen met kinderen en jongeren bedacht werd? Je kinderen kunnen er hutten bouwen en spelen op natuurlijk gecreëerde ‘speeltuigen’, om hun fantasie volledig op hol te doen slaan. De speelweide is ruim genoeg en er is een verhard wandelpad voorzien voor rolstoelgebruikers. Onze favoriet? De doorloopkokers en, hoe kan het ook anders, het vossenhol!

Klik hier voor meer info

https://www.instagram.com/p/Bv7SBtwl2H5/

Speelberg De Kosmos

Vlakbij het Hellegatbos kun je speelberg De Kosmos terugvinden. Een speelzone van maar liefst 7 hectare, mét speelheuvel. Je kunt er bovendien makkelijk via een klein speeltuintje via tunnels en glijbanen de speelkuil verkennen. Voor de echte verhalenmakers is er ook een amfitheater waar je kinderen makkelijk toneeltje kunnen spelen. Applaus!

Klik hier voor meer info.

https://www.instagram.com/p/BWGJNBQFEJe/

Nog meer uitstapjesplezier:

Partner Content