Doen in Blankenberge: ontmasker De Mol met je bubbel

Doen in Blankenberge: ontmasker De Mol met je bubbel
© Vier

Deze zomer kun je in Blankenberge zélf op zoek gaan naar De Mol. Samen met vrienden of familie kun je er deelnemen aan een VR-spel in het pop-up De Mol-café.

De Mol in Blankenberge: wie is de saboteur in jouw bubbel?

Deze zomer kun je in Blankenberge de eerste editie van De Mol aan Zee bezoeken. VIER en Rodenbach slaan er de handen in elkaar en organiseren een pop-up café. Wat je kunt verwachten? Lekkere hapjes en drankjes op z’n Grieks en een heus virtual reality spel van De Mol.

Dit kun je van het spel verwachten

Elke dag kun je van 1 juli tot en met 13 september van 10 tot 22 uur deelnemen aan het spel. Je kunt het met vier tot zes personen spelen. Samen probeer je helemaal coronaproof avontuurlijke opdrachten tot een goed einde te brengen met als doel de saboteur uit jullie groep te ontmaskeren. Spannend! Wil je een plaatsje reserveren? Dan kun je dat doen via de website van VIER. Kom je liever gewoon wat eten of drinken? Dan kan dat net zo goed, want er is lekkers genoeg in het pop-up café.

Niet alleen aan zee

Het spel gaat in première vanaf 1 juli, maar wie geen uitje naar de kust plant deze zomer, kan ook deelnemen aan het spel vanaf 2 juli op vijf andere locaties. Je kunt de mol in jullie midden namelijk ook ontmaskeren in Hasselt, Antwerpen, Gent, Brussel en Kortrijk.

In tijden van corona is het niet evident om je vakantie (in eigen land) te plannen. We geven daarom wél onze tips rond uitstapjes, slaapplekjes of leuke adresjes, maar verwijzen je graag naar de coronamaatregelen die kunnen veranderen en steeds correct gevolgd moeten worden.

Liever een ander uitje?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)