10 cadeaus die de juf of meester écht graag krijgt

10 cadeaus die de juf of meester écht graag krijgt

Het einde van het schooljaar is in zicht en de langverwachte zomervakantie loert om de hoek. Hoewel kinderen zich verheugen op een zorgeloos leven zonder huiswerk, moeten ze ook afscheid nemen van hun allerliefste juf of meester. Speciaal voor hen: 10 originele én budgetvriendelijke cadeautjes!

1. Smullen van een ijsje

Bookzine 'Zelfgemaakt ijs is het allerlekkerst'

Van een heerlijk fruitige ijslolly tot een lekker bolletje sorbet: van de recepten in dit boek gaat de juf of meester vast en zeker watertanden (Libelle Shop, € 9,95).

2. Homemade confituur

Budgetvriendelijk, lekker en met liefde bereid: een bokaal gevuld met zelfgemaakte confituur! Nog op zoek naar een lekker recept? Neem dan zeker een kijkje op de website van Libelle Lekker.

3. Voor de chocoholics

Make & Bake confetti - 10260086 - HEMA

A cookie a day, keeps the doctor away! Deze Make & Bake pot bevat (bijna) alles wat je nodig hebt. Enkel nog wat boter én liefde, en klaar! Na 15 minuten heeft de juf of meester zelfgemaakte koekjes op tafel (HEMA, € 5).

4. Tijd voor wat me-time

Met de voeten in de lucht en een boek in de handen: dat is op-en-top genieten! Wat dacht je van ‘De Olijfboom’ van Lucinda Riley, of één van de andere boeken uit dit lijstje? (Standaard Boekhandel, € 21,99)

5. Verfrissend cadeau

Afbeeldingsresultaat voor DOVE BEAUTY COLLECTION NUTRITION INTENSE GESCHENKSET

Verfrissende producten komen altijd van pas in de zomer (Dove via Kruidvat, € 4,99).

6. Het zit ‘m in de kleine dingen

Enjoy the little things wordt vanaf nu de lijfspreuk van de juf of meester (Maisons du Monde, € 5,98).

7. Voor sportievelingen

waterfles met infuser - 80630094 - HEMA

Is de juf of meester sportief aangelegd? Dan is deze waterfles het ideale accessoire. Via de infuser voegt hij/zij een lekker smaakje aan het water toe (HEMA, € 8,50).

8. In de bloemetjes gezet

Traditioneel, maar daarom niet minder speciaal… Blozen doet de juf gegarandeerd bij het overhandigen van een kleurrijk boeketje bloemen.

9. Klein gelukje

Potje met klavertjes vier

Klein potje, groot gebaar! Met dit schattig cadeautje plant de juf of meester klavertjes vier. Nu maar wachten tot ze uitkomen (Dille & Kamille, € 1,95)!

10. ‘Dank je wel’

Notitieboek, leer en gerecycled papier, met bladmotief, 13 x 9 cm

Een welgemeende ‘dank je wel’ doet goed. Schrijf een mooie boodschap op de eerste pagina van dit stijlvolle notitieboekje (Dille & Kamille, € 12,95).

Bedankt voor alweer een geweldig schooljaar, lieve juffen en meesters!

Coverbeeld: Getty Images

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)