Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Getty Images

10 cadeaus die de juf of meester écht graag krijgt

Het einde van het schooljaar is in zicht. Na opnieuw een bijzonder schooljaar verheugen de kinderen zich op een zorgeloos leven. Maar ze moeten ook afscheid nemen van hun allerliefste juf of meester. Speciaal voor hen: 10 originele én budgetvriendelijke cadeautjes!

Leuke cadeaus voor de juf of meester

1

Gepersonaliseerde deegrol

gepersonaliseerde deegrol cadeau

Zo’n leuke deegrol met een unieke boodschap afgeven, da’s altijd een schot in de roos. Wedden dat je leerkracht je niet zo snel zal vergeten? (Libelle Lekker Shop, € 26,95)

2

Heerlijke chocolade

De overheerlijke chocolade van Tony’s Chocoloney wordt nog leuker met een gepersonaliseerde wikkel! (Tony’s Chocoloney, € 5,65)

3

Voor de chocoholics

Bakmix in fles - Double chocolate brownies

A brownie a day, keeps the doctor away! Deze gepersonaliseerde fles bevat (bijna) alles wat je nodig hebt. Enkel nog wat zonnebloemolie én eitjes, en klaar! Na 15 minuten heeft de juf of meester zelfgemaakte koekjes op tafel (YourSurprise, € 15,99).

4

Tijd voor wat me-time

Met de voeten in de lucht en een boek in de handen: dat is op-en-top genieten! Wat dacht je van ‘Gloriedagen’ van Corina Bomann, of één van de andere boeken uit dit lijstje? (Standaard Boekhandel, € 21,99)

5

Bruisend cadeau

bruisballetjes macaron cadeau meester juf

Deze leuke geschenkdoos van Bubbles at Home bevat 3 bruisballetjes “Macaron”. Ze zijn niet alleen mooi en heerlijk geurend, maar bevatten ook huidverzorgende oliën. (Bubbles at Home, € 11,95).

6

Het zit ‘m in de kleine dingen

mokken cadeau helen b meester

Met de mooie mokken van helen b kun je iedereen een plezier doen. De leuke illustraties zijn echte eyecatchers. (helen b, € 14,50).

7

Voor koffie- & theeliefhebbers

thermosbeker

Zie je de juf of meester vaak met een koffie in de hand rondlopen? Dan is deze porseleinen thermosbeker het ideale cadeau. (BergHOFF, € 17,95).

8

In de bloemetjes gezet

Blozen doet de juf of meester gegarandeerd als je deze kleurrijke flowergram van Bloomon overhandigt! (Bloomon, € 22,95)

9

Klein gelukje

Potje met klavertjes vier

Klein potje, groot gebaar! Met dit schattige cadeautje plant de juf of meester klavertjes vier. Nu maar wachten tot ze uitkomen! (Dille & Kamille, € 2,50)

10

Zachte handen

Met deze leuke giftset is de juf/meester gegarandeerd blij! De drie fruitige handcrèmes passen perfect in een rugzak en zullen ze met plezier volgend jaar meenemen naar de klas. (HEMA, € 7,50)

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content