© VTM

Kun jij ontsnappen? Code van Coppens komt naar Antwerpen!

Door Hanne Bral

Op het nieuwe seizoen is het nog even wachten, maar fans van Code van Coppens hoeven niet langer op hun honger te zitten. Vanaf eind oktober kun je in Antwerpen zelf in de wondere wereld van Staf en Mathias stappen. Kun jij als snelste ontsnappen?

Code van Coppens: Unlocked

Heb jij al eens naar Code van Coppens gekeken en gedacht: ‘Dat zou ik ook wel eens willen meemaken?’ Dan is dit je kans! Vanaf 29 oktober, het begin van de herfstvakantie, verrijzen in de Antwerpse Stadsfeestzaal verschillende escaperooms die ontsproten zijn aan de ongebreidelde fantasie van Staf en Mathias.

Dit mag je verwachten

Gedurende 50 minuten probeer je de code te kraken en zo te ontsnappen uit de escaperoom. Elke escaperoom bestaat uit vijf verschillende kamers. Je hebt keuze uit twee rooms: die van Mathias (rolstoeltoegankelijk) en die van Staf, elk met andere kamers. De thema’s van de kamers zijn gebaseerd op afleveringen uit de voorbije seizoenen. Jong en oud kunnen aan den lijve ondervinden wat de BV’s hen op tv al voordeden. De trouwste fans van het programma worden uitgedaagd om meteen de link met thema’s uit eerdere seizoenen te zien.

code van coppens
© VTM

Wie de waaghalzerij liever aan zich voorbij laat gaan, kan terecht in Brasserie Alchemie voor een hapje en drankje.

Praktisch

De minimumleeftijd voor de escaperooms is 6 jaar. Je kunt meedoen in groepen van 4, 5 of 6 personen. Reserveren kan vanaf nu, via deze website.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content