VTM

Blind Getrouwd: deze 8 vrijgezellen wagen zich aan een nieuw avontuur

Door Elke Spelters

Vanaf september kunnen we bij VTM van een nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’ genieten. Acht deelnemers, vijf mannen en drie vrouwen, werden ook dit keer via de wetenschap aan elkaar gematcht. Benieuwd bij wie de vonk uiteindelijk over zal slaan!

In het zevende seizoen van ‘Blind Getrouwd’ geven vier koppels elkaar op dezelfde dag het jawoord op vier verschillende locaties. Het trouwfeest? Dat houden ze allemaal samen en belooft zelfs het grootste trouwfeest van Vlaanderen te worden. Ook op huwelijksreis gaan ze samen, in hetzelfde resort.

Acht moedige deelnemers, onder wie vijf mannen en drie vrouwen, gaan het grote liefdesavontuur aan. En wij kunnen vanaf september gewoon lekker mee volgen op VTM.

De deelnemers van ‘Blind Getrouwd’ 2022

1

Brecht De Geyter (27) uit Gent

Blind Getrouwd: Brecht

De energieke Gentse leerkracht en reisbegeleider Brecht wil het liefst altijd bezig zijn. Hij heeft nog geen echte serieuze relatie gehad, maar verlangt er enorm naar om zijn grote liefde te vinden.

2

Christiaan Graulus (28) uit Geel

Blind Getrouwd: Christiaan

De Kempense Christiaan werkt als spoedverpleegkundige, doet 3 à 4 keer per week aan fitness en heeft zo’n tachtigtal parfumflesjes in zijn appartement staan. Een uit de hand gelopen hobby, zeg maar. Op relationeel vlak heeft hij nooit de beste voorbeelden gehad, en dat wil hij graag anders doen.

3

Dziubi Steenbergen (29) uit Antwerpen

Blind Getrouwd: Dziubi

Afkomstig uit Limburg maar woonachtig in de Antwerpse binnenstad. De 29-jarige Dziubi houdt van lezen, muziek en reizen. En die laatste passie hoopt hij ook te kunnen delen met zijn partner.

4

Florence Vandoorne (29) uit Antwerpen

Blind Getrouwd: Florence

Florence weet van aanpakken. Zo werkt ze niet alleen als spoedverpleegkundige, rijdt zelf met de MUG en is ze vrijwillige hulpverlener bij de brandweer. Ook renoveerde ze haar rijhuis grotendeels zelf en houdt ze van avontuurlijke reizen met de rugzak.

5

Jana de Bosscher (29) uit Lokeren

Blind Getrouwd: Jana

Jana werkt als kleuterjuf en woont samen met haar twee katten in een alleenstaande nieuwbouwwoning in Lokeren. Ze houdt van sporten en van haar vrienden en familie. Ze komt strong-minded over, maar heeft een klein hartje.

6

Jiri Punt (35) uit Malle

Blind Getrouwd: Jiri

Hoewel Jiri overdag als stoere inspecteur bij de Federale Wegpolitie werkt, is zijn karakter vooral zacht en charmant en heeft hij een groot empatisch vermogen. Jiri reist graag rond met de rugzak en laat zich onderweg graag verrassen door het moment. Jiri komt net uit een relatie van zeventien jaar en heeft dus niet veel date-ervaring.

7

Joren Dumont (36) uit Lennik

Blind Getrouwd: Joren

Een echte bourgondiër met een grote liefde voor lekker eten en wijn, dat is Joren ten voeten uit. Hij werkt als Field Sales Manager en woont in het huis van zijn grootouders dat hij volledig liet renoveren. Joren is een ambitieuze en sociale levensgenieter met een klein hartje.

8

Lien Opdebeeck (30) uit Aarschot

Blind Getrouwd: Lien

Lien runt een eigen koffie- en theebar en woont samen met haar golden retriever in het huis dat ze van haar grootouders heeft geërfd en samen met haar papa renoveerde. Ze is sportief, houdt van reizen en is een echt familiemens. Zelf droomt Lien van een warm nest zoals ze dat steeds vaker bij haar vrienden ziet gebeuren.

‘Blind Getrouwd’ is vanaf september te zien op VTM en VTM GO.

LAS JE DEZE ARTIKELS AL?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content