Getty Images

Contact met je kleinkinderen: speel samen dit online spel!

De maatregelen volgen in tijden van corona wordt voor heel wat grootouders steeds moeilijker. Heb jij ook nog steeds geen contact gehad met je kleinkinderen en probeer je het zo veilig mogelijk te houden door elkaar nog even niet te zien? Dan steken wij je graag een hart onder de riem met dit online spel.

Een online spel voor kleinkind(eren) en grootouders

Heel wat grootouders proberen al een tijdje te leven met het idee dat ze hun kleinkinderen niet meer kunnen zien. Zelfs nu we onze bubbels al een beetje mochten uitbreiden, zijn er heel veel mensen die nog steeds wachten op het moment dat ze hun oogappels voor de eerste keer opnieuw kunnen zien. Dan maar via de computer … Maar hoe hou je het virtuele contact leuk? De Gezinsbond besloot niet bij de pakken te blijven zitten en ontwikkelde samen met Das Box een uitdagend online spel, zodat je toch op een speelse manier contact met je kleinkinderen kunt hebben.

Het spel zit vol uitdagende opdrachten, leuke raadsels en grappige spelletjes. Op die manier ben je zo’n anderhalf uur zoet met je kleine uk(ken) die je al zo lang mist! Nog tot en met 24 mei kun je het spel hier gratis spelen.

Las je deze artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content