Getty Images

Doe-expo in de kijker: De Waanzinnige Boomhut

De Waanzinnige Boomhut is, jawel, waanzinnig populair! Mocht je dus nog op zoek zijn naar een leuke doe-expo om je kinderen op los te laten, dan zit je deze zomer helemaal goed in Oostende.

Ontdek De Waanzinnige Boomhut in Fort Napoleon

Alleen al voor de locatie zou je vliegensvlug willen afzakken naar Oostende. Fort Napoleon ademt het verleden en je ontdekt er heel wat over onze Belgische oorlogsgeschiedenis. Maar dat is niet alles! Elke keer weer transformeren ze hun gangen tot de meest diverse tentoonstellingen. Deze zomer kun je tot en met 29 augustus de interactieve expo van ‘De Waanzinnige Boomhut’ bezoeken. De jeugdboekenreeks van Andy Griffiths en Terry Denton is zo populair dat je kinderen er vast instant enthousiast van worden.

Wat kun je verwachten?

Andy en Terry vieren hun 10de verjaardag en worden ontvoerd naar de ruimte … Wat ze daar beleven ontdek je terwijl je de verschillende verdiepingen van de boomhut bezoekt. Je krijgt er een heleboel opdrachten en ander leuks voorgeschoteld, helemaal op maat van kinderen van 8 tot 12 jaar.

Ook leuk: volg de zoektocht door de stad langs 10 kinderwinkels om het codewoord bij elkaar te puzzelen!

© Visit Oostende

Dit vind je vast ook fijn

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content