Deze hoesjes beschermen je smartphone én zien er geweldig uit

Je smartphone krijgt het zwaar te verduren. In je tas botst hij ontelbare keren tegen je sleutels, je schuift hem over tafel of laat hem soms zelfs eens vallen. De aankoop van een degelijk hoesje is een goede investering. Het beschermt de achterkant van je smartphone tegen krassen of vuiltjes, én geeft je de kans om je smartphone een nieuwe look te geven. Wij selecteerden een paar pareltjes die er fantastisch uitzien en sowieso voldoende bescherming bieden.

“Girls Boss”, voor de onafhankelijke powervrouw in jou. Jessica De Block, zaakvoerster van het merk Antwerp Avenue, maakt hoesjes met een boodschap. Dit exemplaar is ook nog eens extra bestand tegen harde schokken.
– € 35 bij Antwerp Avenue.

“On wednesdays we conquer the world”, een motiverende quote met een vrouwelijk design: wat wil je nog meer?
– € 35 bij Antwerp Avenue.

“Sanseveria”: er bestaat nu ook een hoesje met je favoriete planten erop. Deze hoef je alvast géén water te geven. Illustrator Eva Mouton maakte dit en nog veel meer hoesjes voor Case Company.
– € 15,95 bij Case Company.

“Books on books”: voor als je liever een hoesje gebruikt dat je kan openklappen in plaats van eentje dat enkel de achterkant beschermt. De schattige tekening is mooi meegenomen.
– € 19,95 bij Case Company.

 

“Marble”: als het voor jou wat simpeler en subtieler mag. Met dit mooie hoesje doe je nooit iets verkeerd.
– € 24,95 bij Zalando.

Een houten hoesje oogt simpel, maar klassevol. Ze zijn bovendien ook stevig.
– € 24,95 bij Bol.

 

Dit dikke, rubberen hoesje is dé perfecte berscherming voor je smartphone. Door de dikke laag vangt hij schokken goed op en heeft hij een stevige grip.
– € 17,95 bij Smartphonehoesjes.nl

 

Ben jij geen fan van dikke hoesjes? Dan is gloednieuwe webshop Gustaav iets voor jou. Ze ontwerpen hoesjes voor iPhone 7, iPhone 8 en iPhone X die flinterdun zijn, maar toch krasbestendig. “We wilden niet dat de esthetiek van onze iPhone zelf verloren zou gaan. Daarom hebben we deze flinterdunne, minimale maar toch beschermende hoesjes ontworpen” zegt zaakvoerder Frederik. Neem een zeker kijkje op hun website.


PS:
 Als je je scherm ook graag beschermt, schaf dan een screenprotector aan. Dit kan in de vorm van een plastic folie zijn, maar het best neem je een glazen exemplaar. Deze kan je vinden bij grote electronicazaken of bij verschillende winkels online.

Lees meer:

4 tips om je smartphone wat meer links te laten liggen
Deze simpele truc helpt tegen je smartphoneverslaving
Betere foto’s met je smartphone

 

 

Partner Content