Deze theatervoorstellingen zijn een ideaal avondje uit met vriendinnen

Door De Redactie

Op stap gaan met vriendinnen, zus of moeder: we doen het te weinig. Maar daar brengen we in 2019 verandering in, beloofd! Want mooie herinneringen, die zijn er voor het leven. Dus zeg maar gauw ‘ja’ tegen dat avondje uit. We tippen alvast deze vier entertainende voorstellingen.

Vapeurs in de sneeuw

‘Vapeurs in de sneeuw’ is een herkenbare komedie voor alle vrouwen die de overgang al achter de rug hebben, er tegenaan kijken of er juist middenin zitten. Een avond over, voor en door vier prachtige dames die weten waar ze het over hebben.

Want wie kent het niet, plotseling bloedheet, nachtelijk zweten, vergeetachtigheid, mood swings: het komt allemaal voorbij in de vorm van herkenbare verhalen, bizarre sketches en swingende songs. En zeg nu zelf: gedeelde smart is toch halve smart? Sexy, hilarisch, ontroerend … en soms ook gewoon vreselijk warm!

Exclusief voor Libelle Shedeals!

De voorstelling gaat door op woensdag 9 januari om 20u30 in het Fakkeltheater in Antwerpen en is exclusief voor Shedeals klanten.

Er zijn 289 tickets beschikbaar en je betaalt per persoon € 18,99 ipv € 29 voor een ticket  (35% korting). Bestel hier je kaartjes!

Huisvrouwmonologen

‘Huisvrouwmonologen’ is net zoals ‘Vapeurs in de sneeuw’ een herkenbare en humoristische voorstelling. Je volgt het leven van drie uitgesproken vrouwen. De extravagante Elise, haar dochter Martje met smetvrees en hun chaotische nichtje Saskia.

Martje moet nog aan kinderen beginnen, Saskia heeft een huis vol en Elise een leeg nest. Ze bespreken elkaars leven en hun huishouden. Denk herkenbare verhalen: ontploffende wasmanden, kinderverjaardagfseestjes en het verschonen van beddengoed,…

Maar het leven van deze vrouwen neemt al snel een belangrijke wending. Hoe verschillend ook, het gevolg ervan is voor alle drie dat ze gedwongen worden om na te denken over het huishouden en het leven dat ze leiden (of lijden). 

Alle praktische info vind je hier.

Romeo & Julia 2019

Een tijdloze klassieker in een modern ballet. Het Ballet du Grand Théâtre de Genève en een live symfonisch orkest brengen de wereldberoemde romantische tragedie ‘Romeo & Julia’ van William Shakespeare naar Capitole Gent. In dit moderne dansspektakel wordt het bekendste liefdesverhaal aller tijden, over een onmogelijke maar intense liefde, in een nieuw, buitengewoon jasje gestoken, op de muziek van Sergei Prokofiev.

De dans vertelt je de essentiële momenten uit de tragedie, met als bedoeling via dans rechtstreeks het hart en de ziel van de toeschouwers te raken. 

Alle praktische info vind je hier.

Els de Schepper heeft besloten er geen eind aan te maken

Els de Schepper heeft een besluit genomen. Ze zal blijven léven. En hoe! Vanaf nu gaat Els zich enkel nog amuseren.

Al heeft het leven haar de afgelopen jaren regelmatig dikke kletsen uitgedeeld
en weet ze soms niet waar die allemaal voor hebben moeten dienen.
Eén ding staat als een paal boven water: Els lééft met veel goesting en ze wil jou ook aansteken! Els kijkt vanaf nu door een eigenhandig geconstrueerde roze bril naar het leven. En jij binnenkort ook. Denk dus maar niet dat je de zaal triest zult verlaten. Integendeel.

Alle praktische info vind je hier.

Lees ook:

 

 

 

Partner Content