Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
© Speak Up Communications

Expo Leonardo Da Vinci: bezoek de wondere wereld van de beroemde kunstenaar en uitvinder

Leonardo da Vinci was een van de grootste genieën aller tijden. Tijdens de expo ‘Leonardo da Vinci – Kunstenaar – Uitvinder – Genie’, die nog loopt tot en met 6 maart in de Antwerpse Waagnatie, maak je kennis met zijn kunstwerken en uitvindingen. 

Ontdek het levenswerk van Leonardo da Vinci

We kennen Leonardo da Vinci vooral als uitvinder en als schilder van de Mona Lisa, maar de Italiaanse revolutionair was nog veel meer dan dat. Hij was ook architect, wetenschapper, schrijver, ingenieur, … Kortom, een waar genie!

Tijdens de expo ‘Leonardo da Vinci – Kunstenaar – Uitvinder – Genie’ krijgt het publiek de kans om zijn levenswerk te komen ontdekken. Naast reproducties van zijn meest beroemde kunstwerken vind je er ook tientallen uit hout gereconstrueerde uitvindingen die door Italiaanse vakmannen minutieus in elkaar zijn gezet op basis van da Vinci’s originele tekeningen. Een groot deel daarvan is door de bezoekers aan te raken en te bedienen.

Praktische info

  • Waar: Waagnatie Expo & Events, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen
  • Wanneer: tot en met zondag 6 maart 2022, tussen 10 uur en 19 uur
  • Prijs: € 15 per volwassene, € 12,50 voor senioren, studenten en kinderen van 5 tot 18 jaar. Kinderen onder de 5 mogen gratis binnen.

Meer info en tickets via expodavinci.be.

Dit is ook iets voor jou:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content