Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heerlijk relaxen: 10x cabins & vakantiehuisjes met wellnessplezier

Door Hanne Bral

Een sauna, hottub of jacuzzi: het maakt van een fijn weekend een gewéldig weekend! Daarom zetten we een reeks een resem cabins en vakantiehuisjes op een rijtje die uitpakken met deze leuke plus. [read more]

De leukste cabins & vakantiehuisjes met extra wellnessplezier

1

Les Cabanes d’Ostende, Oostende

cabins
© LUCID/Cabanes d’Ostende

Tussen zee en bos duiken Les Cabanes d’Ostende op. Drie duurzame houten cabins (één huisje voor vier en twee huisjes voor zes personen) en het betere buitenleven. Eitjes rapen, veldsla of citroentijm plukken, hout klieven en wat streeklekkers halen in de ondergrondse honesty shop. Her en der spot je schommels, elke cabin beschikt over een BBQ, twee privéterrassen en een elektronische bakfiets én eentje pakt zelfs uit met een houtgestookte hottub. Bovendien wacht het strand op 500 meter.

2

Huisje aan de Vijver, Hamme

cabins
© Huisje aan de Vijver

Verdwijnen van de wereld. Dat kan perfect in dit Huisje aan de Vijver

Omringd door groen met pal voor je een knoert van een vijverwarmen achteraf op bij het kampvuur of in de sauna.
3

Land van Engelingen, Borgloon

cabins
© @stefaniefaveere

In een stille vallei liggen deze vier ecologische vakantiehuisjes, voor in totaal zeventien personen, verborgen rond een gezellige binnenkoer. In de boomgaard verschuilt zich nog een alleenstaande cabin. En er is nog meer! Een ecologische zwemvijver, sauna, Finse kota met open haard en een serre van 150 m2

Om heerlijk beschut je yogamat uit te rollen. En dan zwijgen we nog over de charmante ezels, de weelderige moestuin en de eindeloze tuinen vol boterbloemen, bessen, druivelaars en tientallen soorten peren- en appelbomen.hier
4

Ferme Filly, Houffalize

vakantiehuisjes
© @stefaniefaveere

Dit was een verzamelhok vol rommel en een hangar waar de tractor binnenreed, maar vandaag is Ferme Filly

goed voor vijftien personen.Mét hottub, sauna en… La Chouffe-koelkast.
5

Charme à Biron, Erezée

vakantiehuisjes
© Charme à Biron

De geur van de Ardennen en de looks van een elegante Zweedse cabin

Charme à Birondrie overdekte terrasseneen grote houtkachel, een sauna en een jacuzzimet zicht op de tuin en het Scandinavische terras.
6

Hutstuf, La Roche-En-Ardenne

cabins
© Hutstuf

Twee wondermooie cabins, The Owl en The Fox, pronken op een stille groene helling en garanderen je magnifieke vergezichten.

panoramische terrassen én een ingenieuze interieurpuzzel.de unieke rooftopsauna.hier
7

Leiecabin, Deinze

cabins
© LeieCabin

Leiecabin

een hottub en sauna, beide mét zicht op de fotogenieke Leie.koel je af doorhet water in te duiken, wat te suppen of te cruisen.
8

Nutchel, Martelange

cabins
© Nutchel

Diep in de Ardennen liggen dertig cosy cabins verspreid. Zonder wifi, centrale verwarming of koelkast, maar mét grote vensterpartijen die de eenzame natuur inkaderen, een houtkachel en een koelbox.

hottub.hier
9

De Batterij, Eindhout

cabins
© De Batterij

Ooit een overwoekerde, verlaten chalet, nu een authentieke parel aan de rand van een eikenbos

metgerecupereerde bouwmaterialen, vintage vondsten en veel stijl gerestaureerd‘loo with a view’, het droogtoilet op de weihout gestookte sauna, hottub en buitenkeuken.hier
10

Le-Quatorze, Ferrières

vakantiehuisjes
© Melvinkobe Photography

Authentiek en luxueus. Zo kun je Le-Quatorze

Met bioscoop en ontspanningsruimte met tafelvoetbal. een Provence-sprookjehet zwembad, de buitenbar en het bijhuis waarin een wellness verscholen zit.
Bron: Libelle 40/2022 – Tekst: Sophie Allegaert [/read]

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!