Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
©GettyImages

Wie is de Zevende Zus? Ontdek het en zóveel meer in ons Zeven Zussen-dossier!

Door Rani Merckx

Ben jij ook verzot op de Zeven Zussen-boekenreeks van Lucinda Riley? Dan weet je vast al dat het langverwachte zevende deel op 6 mei verschijnt. Nog even geduld oefenen, dus! In afwachting halen wij graag wat druk van de ketel, en laten we in de aanloop naar 6 mei ons Zeven Zussen-dossier op je los, mét interessante artikels over de boekenreeks, een leuke Zussen-quiz en zóveel meer! 

Ontrafel met ons het Zeven Zussen-mysterie

‘Wie is toch die Zevende Zus?’ Als Zeven Zussen-fan sta je vast te trappelen voor de ontknoping van het grote mysterie achter die Zevende Zus. En jawel, je geduld wordt beloond! Het zevende deel verschijnt eerst in het Nederlands op 6 mei. Wat een primeur!

Het startschot is dus gegeven en het aftellen kan beginnen! De komende weken laten wij heel wat leuke artikels rond deze populaire romanreeks op jou los. Van weetjes over de wereldberoemde schrijfster en een snelcursus over De Zeven Zussen tot een leuke Zussen-quiz.

©Astrid Waller

Dankzij ons Zeven Zussen-dossier ontdek je vast heel wat dingen die je nog niet wist. Of raak je als outsider ongetwijfeld verknocht aan de boeken!

Ken jij onze Libelle Leesclub al?

Anderen horen vertellen over lezen, doet zin krijgen in lezen. En je hoeft het niet eens zo ver te zoeken. Word lid van de Libelle Leesclub waar meer dan 6.000 Libelle-fans dagelijks boekentips uitwisselen en meer!

Meer lezen over Lucinda Riley?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content