© VTM

Huis Gemaakt: 6 koppels, 3 panden, 2 nieuwe juryleden en 1 gratis droomhuis

Door Hanne Bral

Wie worden de opvolgers van Antje & Ruben en Cédric & Anaïs? Wie doorstaat de ultieme renovatietest en maakt kans op een eigen gratis huis? In het nieuwe seizoen van Huis Gemaakt maken zes jonge koppels kans om de sleutels van hun toekomst te winnen.

Huis Gemaakt: wie wint de ultieme renovatietest?

Dina Tersago biedt in een nieuw seizoen van Huis Gemaakt één jong koppel de sleutels aan van hun toekomst. Maar dat doet ze niet zomaar. De koppels moeten dag en nacht keihard werken om een verlaten pand te transformeren tot hun ultieme droomhuis.

Zes koppels gaan de strijd aan

Dit seizoen krijgt Huis Gemaakt een nieuwe wending. Zo zullen niet negen, maar zes koppels beginnen aan het grote verbouwavontuur. De koppels worden verdeeld over drie panden: een huis in Aalst, Antwerpen en Hasselt. Per pand zijn er twee koppels elkaars directe concurrenten. En het belooft een pittige strijd te worden, want aan het einde van dit verbouwavontuur wint één koppel hun droomhuis. Zij hoeven nooit meer een lening af te betalen.

De koppels steken elk de ‘werkhanden’ uit de mouwen om het verwaarloosde pand te transformeren tot hun perfecte woning. En hiervoor worden hun handigheid, creativiteit én relatie op de proef gesteld. Wat hebben ze over om kans te maken op hun gratis droomhuis? Hoever willen ze hierin gaan? En wie moet na enkele weken het slopende avontuur al verlaten? Slechts één koppel wint op het einde van de rit de sleutels van hun eigenhandig gerenoveerde woning, gratis en voor niks.

Leer de koppels hier beter kennen:

De panden

Anouk (26) & Martin (28) en Leonard (27) & Naomi (28) nemen dit gezellige rijhuis in Aalst onder handen.

huis gemaakt Aalst
© VTM
pand aalst
© VTM
pand aalst
© VTM

Tom (26) & Alice (25) en Ana (32) & Enis (36) toveren dit adembenemend herenhuis in Antwerpen om tot hun droomwoning.

huis gemaakt antwerpen
© VTM
pand antwerpen
© VTM
pand antwerpen
© VTM

Herbert (29) & Cynthia (29) of Bavo (21) & Kayleigh (23): wie maakt kans op deze schattige jaren ’50-villa in Hasselt?

huis gemaakt hasselt
© VTM
pand hasselt
© VTM
pand hasselt
© VTM

Een gloednieuwe jury

De verbouwers van Huis Gemaakt krijgen ondersteuning van de bekendste namen in de branche. Aannemer Cerina Marchetta krijgt dit seizoen twee nieuwe compagnons aan haar zijde: interieurkunstenaar Bart Appeltans en vastgoedkoningin Béa Vandendael. Zij zullen als vakkundige jury de verbouwingen tot in detail beoordelen. En ook werfleider Johny Kaczmarowski is weer van de partij, hij zal met zijn tonnen ervaring de koppels bijstaan.

Maar hier kennis met de nieuwe jury van Huis Gemaakt:

Huis Gesmaakt: Bart Appeltans neust in interieurs van BV’s

Op VTM GO kun je ook kijken naar de exclusieve spin-off Huis Gesmaakt. Daarin opent interieurarchitect en Huis Gemaakt-jurylid Bart Appeltans elke aflevering een mysterieuze voordeur. Achter de deur schuilt telkens het stekje van een bekende Vlaming.

Met enkel en alleen het interieur als gids, moet Bart dé grote vraag beantwoorden: wie woont hier? Bart neemt het interieur onder de loep, kijkt wat in het oog springt en waar er eventuele mogelijkheden zijn tot verbetering. Huis Gesmaakt is vanaf 31 oktober elke dinsdag om 22u05, meteen na Huis Gemaakt, te bekijken op VTM GO.

huis gemaakt
© VTM

Huis Gemaakt: vanaf 31 oktober op dinsdag en donderdag om 20u35 bij VTM.

Las je deze artikels al?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content