De leukste sinterklaascadeautjes van 0 tot 12 jaar

Overmorgen is het zover! Dan vliegen duizenden kinderen enthousiast uit hun bedje om vlug te gaan piepen wat er in hun schoentje ligt. Allemaal gekregen van die beste Sint!

Online redactrice Charlotte mocht al eens snuisteren in de zak Sinterklaas en het moet gezegd: er zit weer héél wat leuks bij dit jaar. Nog inspiratie nodig? Dit staat op haar wenslijstje!

Kabouter Korsakov voor mijn 6-jarig neefje

K6_PACKSHOTS-02.png

Kabouter Korsakov is een reeks boeken met CD voor avonturiers vanaf 4 jaar. Het zijn korte, grappige verhalen die gespeeld worden door Vlaamse acteurs en actrices, met liedjes gezongen door de zusjes Vinken. Een ideale zoethouder in de auto op weg naar een vakantiebestemming, maar ook leuk om voor te lezen op een druilerige dag of voor het slapengaan. In ‘Kabouter Korsakov viert feest’ verlaat kabouter Korsakov de grotemensenwereld op zoek naar zijn oude vertrouwde thuis: het kabouterbos…Het wordt een groot avontuur met vele nieuwe vriendjes! (Boek + CD + Downloadcode, hoorspel – € 21,95 – Het Geluidshuis)

Magisch deken voor mijn 4-jarig nichtje

Afbeeldingsresultaat voor Fleece deken met eenhoorntjes

Superzacht fleece dekentje met vrolijke print van eenhoorntjes en kleurrijke regenbogen. Om zalig onder te relaxen in een echt prins(essen)bed! (€ 15 – Veritas)

Gumballen draaien voor mijn 12-jarige zelf 😉

 

Wat een nostalgie! Deze American Dream kauwgomballen automaat heeft een retro look en een vrolijke rode kleur. Je kunt de automaat zo instellen dat je er muntjes in moet gooien, of zonder muntjes kauwgomballen kunt pakken. Een leuke manier van centjes sparen, toch? (24,95 – Balvi)

Knikkerbaan voor mijn 3-jarige zoon

Afbeeldingsresultaat voor hubelino

Het beste aan deze knikkerbaan? De gekleurde blokken kun je combineren met Lego – Duplo bouwblokken. Zo krijg je een perfecte mix match van je kleintjes favoriete speelgoed. En je kunt bijna in het oneindige bijbouwen met verschillende onderdelensets, trechters, extra bouwplaten. Moet er nog plezier zijn? (Vanaf € 26,50 – Hubelino)

Knuffeltijd met mijn metekindje van 3 maanden oud

Max, mijn petekind is natuurlijk perfect. Hij zou alleen wat beter mogen slapen. Ewan het droomschaap gaat hem daarbij helpen! Uniek aan de lieve, zachte knuffel Ewan is dat hij 4 geluiden op lage frequentie – waaronder het baarmoedergeluid en het kloppen van het hart – combineert met een zachtroze licht. Samen hebben ze een kalmerend effect op je baby/kindje, zodat het na enkele minuten in slaap valt. (€ 36,99 – Easidream)

Ook leuk:

Partner Content