Schrijf je nu in voor onze gratis kerstworkshops!

Door Rani Merckx

Op 16, 17, 18 en 19 november trakteren de Libelle-chefs je dagelijks op een live workshop waarin ze hun beste kerstrecepten, -tips en -inspiratie met je delen, om je klaar te stomen voor een onvergetelijk, overheerlijk én zorgeloos kerstfeest!

4 workshops = 4 dagen vol kerstvoorpret!

Kunnen de feestdagen voor jou niet vroeg genoeg beginnen? Wij brengen je alvast in de hogere kerstsferen met onze vier kerstworkshops!

Vier dagen lang trekken onze Libelle-chefs de kerstregisters open om jou helemaal klaar te stomen voor de mooiste tijd van het jaar. Elke dag serveren ze jou via een livestream een flinke portie kerstinspiratie. En geloof ons: het wordt smullen!

Libelle Live Kerst: dit staat er op het programma

Workshop 1: de allerlekkerste kersthapjes

Geen betere aftrap voor ons online kerstfeestje dan verrukkelijke voorafjes! In de eerste workshop demonstreert Libelle-chef Ilse hoe je kleine en hartige hapjes maakt, in glaasjes, op een plankje of met een krokant jasje. Allemaal in miniformaat, maar met maxi-smulfactor!

Noteer in je agenda: donderdag 16 november om 20 uur

kerstworkshops

Workshop 2: de mooiste feesttafel en kerstkrans

Liefde gaat niet alleen door de maag. Nee, het oog wil ook wat! Benieuwd hoe je van je feesttafel een echt pareltje maakt? Met de tafeltje-dek-je-tips van Libelle-chef Ilse lukt het je vast en zeker!

Ook crea-expert Leila staat paraat met een leuk doe-het-zelf-ideetje. Met ‘project kerstkrans’ maakt ze een mooi kunstwerkje van een simpele kerstkrans.

Noteer in je agenda: vrijdag 17 november om 17 uur

Workshop 3: stressvrij kerstdiner

Wil jij het je dit jaar eens makkelijker maken? De truc om een kerstfeest zonder stress te beleven, is gerechten uit te kiezen die je vooraf kunt maken. Daarom presenteren Libelle-chefs Natalie en Ilse in de derde kerstworkshop hun ultieme maak-het-op-voorhand-diner. Met gerechten die er geweldig uitzien én ook nog eens heerlijk smaken, zonder dat je de hele dag in de keuken hoeft te staan!

Noteer in je agenda: zaterdag 18 november om 16 uur

Workshop 4: makkelijke en feestelijke desserts

Geen betere manier om Libelle Live Kerst, en elk kerstfeestje, af te sluiten dan met een overheerlijk dessert.

Libelle-chefs Sofie Doms en Ilse D’hooge maken enkele heerlijke zoete toppers klaar, waarmee je elke lekkerbek gelukkig maakt!

Noteer in je agenda: zondag 19 november om 16 uur

kerstworkshops

Val in de prijzen!

Libelle Live Kerst wordt één groot feest, en niet alleen door de fijne workshops die je er kunt volgen. We geven ook bij elke workshop een leuke prijs weg, en je hoeft er niets voor te doen! Eenmaal ingeschreven maak je automatisch kans op een geweldig kerstcadeau.

Schrijf je eenmalig én gratis in!

Om je voor al dit leuks in te schrijven, heb je een (gratis) account nodig. Heb je nog geen account? Klik hier, en maak er in een paar klikken gratis en eenmalig eentje aan!

Meer kerstkriebels:

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content