Doen: tulpen tellen in Keukenhof

Waarom wij de lente zo leuk vinden? Omdat we gek zijn op bloemen, bloemen en nog eens bloemen! Een bezoekje aan Keukenhof, ’s werelds grootste bloemenattractie, staat dan ook bovenaan op ons verlanglijstje.

Lente = tulpen

De lente is voelbaar dichtbij. Het is weer die tijd van het jaar waarop we met volle teugen kunnen genieten van prachtige bloemenweelde. Wie ‘lente’ zegt, denkt ’tulpen’. En wie ’tulpen’ denkt, denkt ‘Holland’, natuurlijk. Vanaf 24 maart tot en met 15 mei kun je opnieuw het mooiste en grootste tulpenpark ter wereld gaan bezichtigen in Keukenhof in Lisse.

Bloemenparadijs

  • In dit bloemenpark bloeien zo’n zeven miljoen bloembollen en kun je maar liefst 800 soorten tulpen ontdekken.
  • Naast tulpen geniet je ook van andere lentepracht als hyacinten, krokussen en narcissen.
  • Op je gemak zelf alles ontdekken of deelnemen aan een leuke workshop of rondleiding: wat je ook kiest, alle natuurliefhebbers halen hier hun hart op. 

Samen met de kinderen

Het bloemenpark is niet alleen populair bij volwassenen: ook kinderen vermaken zich uitstekend tussen alle betoverende kleuren van de bloemen én uiteraard in de Nijntje-speeltuin. Er is bovendien ook een leuke speurtocht door het park waarbij kinderen ook nog eens het een en ander opsteken over bloembollen. Maar er is ook een kinderboerderij en een leuk doolhof! Kortom: Keukenhof is een ideaal gezinsuitje.

Weekendje weg?

Keukenhof ligt in Lisse (Nederland) en is makkelijk te combineren met een dagje Amsterdam of een uitstap naar Den Haag. Het park is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Een weekendje weg tijdens de paasvakantie? Begin alvast te plannen!

Thema

Dit jaar staat alles in het teken van ‘Flower Classics’. Bloemen zijn belangrijk voor mensen: ze horen bij ons leven, al eeuwenlang. Als klassieke symbolen komen we bloemen tegen in kunst, architectuur en design: de roos voor de liefde en de tulp voor de nieuwe lente!. In Keukenhof brengen ze deze klassiekers samen; met de tulp als stralend middelpunt!

Zelf een kijkje gaan nemen?

Ook zin gekregen om dit bloemenparadijs te gaan ontdekken? Speciaal voor jou hebben wij een exclusief arrangement samengesteld: per bus naar het fleurige Nederlandse lentepark gaan.

De bus brengt jullie vanuit Antwerpen naar Keukenhof in Lisse (NL) waar je:

  • een rondleiding met gids én
  • een heerlijke lunch aangeboden krijgt.

En dat voor maar 69 euro in plaats van 138 euro voor twee personen! Een ideaal uitje met je vriendin, moeder, partner, zus of kind.

Iets voor jou? Klik hier voor meer praktische informatie en boek je tickets!

©Keukenhof.nl. Beeld: BELGA

Plan nog meer weekendjes:

Partner Content