Krokusvakantie: ga naar het Jeugdfilmfestival

De allerbeste kleuter -, kinder-, en jongerenfilms? Die zie je op het Jeugdfilmfestival in Antwerpen, Kortrijk, Gent en Brugge van 19 februari tot 5 maart. Maar er is nog meer…

Naast films kijken, kun je met je kroost ook deelnemen aan workshops, masterclasses en medialabs:

  • Altijd al stuntman – of vrouw willen worden? Dit is je kans. De workshop ‘Word stuntman voor 1 dag’ leert je door de lucht vliegen en muurklimmen zoals Spiderman. Kinderen tussen 9 en 12 kunnen zich inschrijven voor masterclass stunten‘. Begeleid door een professioneel stuntteam, leer je stunts uithalen zoals het gedaan wordt op de échte filmset.
  • Ook de masterclass ‘slow motion-effecten is echt te gek om mee te maken.
  • Voor wie dit net ietsje te stoer is, kan kiezen voor het Video Magic-atelier, waarbij je kan proeven van eigenaardige filmtechnieken: met een greenkey-scherm lijkt het alsof je, zoals je filmheld, verschijnt en verdwijnt, muren opkruipt alsof het niks is of je eerste filmkus krijgt… Plezier verzekerd!
  • Maak er een echt feest van! Bijvoorbeeld na de film ‘Meesterspion’ met een heuse SpionnenfuifHou je coole zonnebril maar in de aanslag!

 

Alle praktische info over het jeugdfilmfestival vind je hier!

Bron: uitmetvlieg

Ook interessant:

 

Vorig artikel
Exclusief bij Libelle: haal deze elegante twinset nu met topkorting in huis
Volgend artikel
Doe mee met Dikketruiendag!

Download gratis waardebon en ontvang € 20 korting op wijnbeurs.be

Nu de zon volop aan het schijnen is, is een fris wijntje meer dan welkom. Na een lange, stressvolle dag kan een glaasje enorm deugd doen of nodig vrienden uit voor een gezellige barbecue en serveer er bijpassende wijnen bij. Wat je reden om een fles te kraken ook is, dankzij Shedeals koop je je wijn met maar liefst € 20 korting als je voor minstens € 40 aan wijn besteedt!

gratis