Lezeres in het buitenland: “Ik moest oppassen of ik kreeg een boete, gewoon omdat ik mijn brievenbus leeghaalde” (lacht)

Lezeres in het buitenland: "Ik moest oppassen of ik kreeg een boete, gewoon omdat ik mijn brievenbus leeghaalde” (lacht)

Steeds meer Belgen zoeken hun geluk in het buitenland. Pascale is één van hen: zij verhuisde twaalf jaar geleden samen met haar twaalfjarige dochter naar de Dordogne, voor de liefde van haar leven.

Stiekeme droom

Pascale (56): “Mensen die me écht goed kennen, hebben altijd gezegd dat ik op een dag mijn koffers zou pakken en de weide wereld in zou trekken. Het Belgenland was gewoon veel te klein voor mij. (lacht) En gelijk hadden ze. Maar uiteindelijk wist ik nooit goed waar ik me dan precies wilde settelen, laat staan hoe ik het moest aanpakken. En als alleenstaande moeder met een prille tiener in huis, belandde die droom al snel op de achtergrond. Ik kon haar toch niet zomaar wegrukken uit haar vertrouwde omgeving, van de familie die haar zo graag zag en de vriendinnetjes die ze al haar geheimen toevertrouwde?

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VERHALEN VAN BELGEN DIE ONS LAND ACHTERLIETEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)