Lezeres in het buitenland: “Mijn zus vertrok enkele jaren eerder al naar Amerika, nu ‘verloor’ ze ook haar tweede dochter”

Lezeres in het buitenland: "Mijn zus vertrok enkele jaren eerder al naar Amerika, nu ‘verloor’ ze ook haar tweede dochter"

Steeds meer Belgen zoeken hun geluk in het buitenland. Isabelle is één van hen: zij verhuisde twintig jaar geleden in haar eentje naar Zuid-Afrika, het land waar ze haar hart aan verloor.

Weg als au pair

Isabelle (47): “Zo’n twintig jaar geleden nam ik het vliegtuig naar Zuid-Afrika. Wat een onvergetelijke trip voor drie maanden moest worden, werd iets voor altijd. (lacht) Ik was een jaar of zevenentwintig en werkte toen bij een kleine touroperator die vooral reizen naar Zuid-Afrika uitstippelde. Op een van de prospecties die ik deed in het land, leerde ik toevallig een Belgische familie kennen in Wellington, die een gastenverblijf hadden midden in de wijnlanden.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VERHALEN VAN BELGEN DIE ONS LAND ACHTERLIETEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)