Libelle Leesclub leest: Een huis in Frankrijk van Eva De Wit

Ontspannen met een zalig boek in de zetel, daar kunnen wij zo van genieten! Maar soms zijn we best wel benieuwd naar andere meningen. En naar hoe anderen het verhaal beleven… Tijd dus om met onze Libelle Leesclub een versnelling hoger te schakelen.

Libelle leesclub: samen lezen is gezellig(er)

Mocht je het nog niet gezien hebben, we lanceerden een échte Libelle Leesclub. Een gezellige Facebookgroep waar we samen met jullie de meest inspirerende boeken en verhalen delen. We vinden het zo fijn om jullie boekenlijstjes en recensies te lezen, maar we willen nog een stapje verdergaan. Wat dacht je ervan om samen een boek te lezen en erover te praten? Wij hebben alvast een pareltje uitgekozen om mee van start te gaan.

Het eerste boek wordt… een huis in Frankrijk van Eva De Wit

We starten met licht en romantisch boek. Een huis in Frankrijk van Eva De Wit lijkt ons de ideale roman om die grijze dagen even te vergeten. Gezellig onder een dekentje kruipen terwijl je de Franse zomerzon al kunt voelen? Daar zeggen wij geen neen tegen!

een huis in Frankrijk

Dit is het verhaal

Vier vriendinnen zien elkaar na lange tijd terug. Ze lijken het allemaal goed voor elkaar te hebben, maar niets is minder waar. Melanie woont in een prachtig landhuis, maar ze blijft helemaal alleen achter wanneer haar man haar verlaat. Jessica is een succesvolle zakenvrouw, maar om de eenzaamheid te verdrijven grijpt ze steeds vaker naar alcohol. Ook Nina lijkt het perfecte leventje te hebben. Niemand weet dat ze eigenlijk op de vlucht is voor haar agressieve man. Suus lijkt het nog het beste voor elkaar te hebben. Alleen had niemand gedacht dat ze financiële problemen heeft. En dat terwijl haar derde kindje op komst is. De vriendinnen besluiten de handen in elkaar te slaan…

Heb je zin om met ons mee te lezen en het verhaal van de vier vriendinnen mee te volgen? Ga dan snel even langs bij je bibliotheek of bestel het boek hier. Op vrijdag 10 maart starten we dan onze eerste boekenbabbel in de Facebookgroep van Libelle Leesclub. Doe je mee?

Heb je zelf suggesties voor een leuk boek dat we samen kunnen lezen? Laat het ons dan zeker weten via de Facebookgroep!

Meer boekeninspiratie kun je in tussentijd hier lezen:

Partner Content