Getty Images

Libelle zkt. reviewers die graag lezen: stel je kandidaat

Door Marlies Picavet

Dol op Libelle én op lezen? Dat treft, want wij zijn op zoek naar reviewers die regelmatig een nieuw romance-boek voor ons willen recenseren. Zin om je kandidaat te stellen? Vul het formulier onderaan deze pagina dan in, en misschien contacteren wij je wel.

Als je geselecteerd wordt om lid te worden van ons vast review-team, kunnen we je vragen om af en toe één of meerdere boeken te bespreken die je gratis thuis ontvangt. Jouw recensie kan dan terechtkomen in een van onze online artikels en in de Libelle Leesclub. Het boek(enpakket) dat je ontvangt, blijft uiteraard van jou.

Het belangrijkste dat je moet weten? Het gaat om boekenpakketten met uitsluitend romance-boeken met vrouwen in de hoofdrol. Denk bijvoorbeeld aan de romans van Lucinda Riley, Santa Montefiore en Corina Bomann.

Let op: als je een van onze reviewers wilt worden, moet je voldoen aan twee voorwaarden:

    1. Je bent een geregistreerde gebruiker op Libelle.be (met andere woorden: je hebt een login). Is dat nog niet het geval? Dan kun je dat hieronder in het formulier regelen.
    2. Je bent lid van de Libelle Leesclub op Facebook.

Check en dubbelcheck? Vul dan snel onderstaande vragen in, en wie weet word je een Libelle-reviewer!

MEER LEESPLEZIER:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content