Zomerplannen? Download onze vrolijke vakantieplanner!

Zomerplannen? Download onze vrolijke vakantieplanner!

Wij zijn vandaag zo vrolijk, want ons Libelgië-platform staat weer helemaal op punt! Om dat te vieren, hebben we een klein cadeautje voor jullie, lieve lezeressen: een handige vakantieplanner waarop jullie al die leuke zomerse uitstapjes netjes kunnen neerpennen.

Libelgië: beleef de mooiste zomer in eigen land

Dankzij ons zomerplatform ‘Libelgië‘ ontdek je deze zomer het beste uit eigen land. Nergens anders vind je zoveel prachtige wandel- en fietstochten, leuke picknickplekjes en overnachtingen, avontuur en nog zoveel meer! Met Libelgië stap je met een koffer vol inspiratie de zomer in.

Vrolijke vakantieplanner

Laat je dus volop inspireren en vul de leukste activiteiten in op je eigen vakantieplanner. Handig om zo het overzicht te bewaren, en fijn als herinnering of zelfs als aftelkalender.

Ontwerp: Mireille Kouwenberg

Gewoon downloaden!

Download de planners in hoge resolutie, print ze uit en geef ze een mooi plekje in huis:

  • hier vind je de planner voor juli;
  • en hier vind je de planner voor augustus.

Veel plezier!

Ontwerp: Mireille Kouwenberg

In tijden van corona is het niet evident om je vakantie (in eigen land) te plannen. We geven daarom wél onze tips rond uitstapjes, slaapplekjes of leuke adresjes, maar verwijzen je graag naar de coronamaatregelen die kunnen veranderen en steeds correct gevolgd moeten worden.

Hier vind je alvast wat vakantie-inspiratie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)