© Lichtkunstfestival, Knokke-Heist - Light Art Collection

Lichtkunstfestival: magisch wandelen met De Kleine Prins

Voor de tweede keer organiseert Knokke-Heist een heus Lichtkunstfestival. Ook dit jaar kiezen ze voor de wondere wereld van De Kleine Prins als centraal thema. Perfect voor een magische avondwandeling!

De feeërieke wereld van De Kleine Prins

Van 7 december tot en met 5 januari kun je heerlijke winterwandelingen maken langs fonkelende lichtinstallaties van het Lichtkunstfestival. Vorig jaar stond al in het teken van De Kleine Prins die een reis langs de sterren maakte, geïnspireerd op het boek van Antoine de Saint-Exupéry. Deze keer heeft hij zijn doel bereikt en ontdekt hij verschillende prachtige planeten.

© Lichtkunstfestival, Knokke-Heist

Lichtkunstfestival: 9 prachtige installaties

Interactieve beleving én samen heerlijk dromen, dat kun je verwachten van de 9 installaties die het Lichtkunstfestival telt. Beleef een zonsondergang met De Kleine Prins of ervaar hoe het voelt om onder de sterren te slapen. Met de gratis app, kun je elk lichtkunstwerk in detail ontdekken. Voor de kinderen werd een heus reisboekje uitgewerkt met verschillende opdrachten. Een fijne uitstap voor het hele gezin!

Waar moet je zijn?

Het vertrek- en infopunt is aan de toeristische dienst: Toerisme Knokke-Heist, Zeedijk 660

Wanneer kun je het festival ontdekken?

Dat kan telkens van 17u tot 21u op de volgende data:

  • 7, 8, 14 en 15 december
  • 21 december tot en met 5 januari
  • GEEN bezoek mogelijk op 24 en 31 december

Wat dacht je van deze leuke uitstapjes:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content