Lichtwandelingen in Brugge: magische kerstsfeer in de stad

Lichtwandelingen in Brugge: magische kerstsfeer in de stad

Vanaf morgen kun je twee prachtige lichtwandelingen maken in Brugge. Kies uit een van de routes en rond je wandeling af met een bezoekje aan de kerstmarkt of de schaatsbaan. 

Kerstig romantisch, die lichtwandelingen!

In Brugge zorgen ze dit jaar voor een kerstperiode met gouden randje. Je kunt er namelijk twee prachtige wandelingen volgen langs verschillende lichtinstallaties.

Richting Minnewaterpark

Zin in een wandeling die eindigt met een stevig rondje schaatsen? Dan is de wandeling langs het Minnewaterpark zeker een goed idee. Sinds dit jaar kun je er schaatsen op een parcours van kunstijs. Extra indrukwekkend: de ijspiste ligt midden op het water. Romantisch, toch? Opwarmen doe je daarna aan de gezellige winterbar.

Naar de kerstmarkt

Heb je zin om de binnenstad van Brugge wat meer te verkennen? Dan kun je de wandeling volgen langs het Albertpark en ‘t Zand. Handig, want dichtbij de winkelstraten en vooral perfect om je wandeling te eindigen met een verkwikkend glaasje jenever of een warme glühwein op de kerstmarkt.

Beeld: Getty Images

Helemaal in de kerstsfeer:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)