Foto: Disneyland

6 stops die je zeker moet maken in Disneyland!

Zomer met de kinderen, daar hoort pretparkplezier bij. Plan je een droomuitstap naar Disneyland? Mis dan zeker deze toppers niet!

Voor wie de echte magie wilt opzoeken, moet bij Disneyland in Parijs zijn. De kleintjes zingen er uit volle borst mee met de nieuwste Frozen liedjes, maar ook ouders vinden hier hun innerlijk kind terug. Wij brachten een bezoekje aan Disneyland en maakten een selectie van wat je zéker moet doen als je met kinderen gaat!

1. Mickey and the Magician

Disneyland Parijs

In deze nieuwe show speelt Mickey Mouse de hoofdrol, waar het allemaal mee begon. Hij steelt de show als assistent van de grote tovenaar en droomt ervan ook meester te worden in de magie. Maar verwacht je niet aan een onemanshow, Mickey haalt er namelijk zijn andere iconische vrienden bij. Zijn klunzigheid doet iedereen lachen en de klassiekers zorgen ervoor dat jong én oud plezier heeft. Als je deze show graag wilt zien, kun je dat nog doen tot en met 8 januari!

2. ‘It’s a small world’

Disneyland paris

Wanneer je deze wonderlijke wereld binnenvaart, zingen popjes je toe met ‘It’s a small world’ vergezeld van de leukste dansjes. Je dobbert door de hele wereld gehuld in de vrolijkste kleurtjes. Als je Disneyland bezoekt met jonge kinderen, dan is je bezoek pas compleet nadat je deze attractie bezocht!

3. Buzz Lightyear Laser Blast

Disneyland Paris Buzz Lightyear

Verken de ruimte en schiet erop los, op de doelen welteverstaan. Raak je de doelen met het laserpistool, dan scoor je punten. Je waant je in een videospel met Buzz Lightyear en de vijand Zurg. Kunnen jullie samen de slechterik Zurg verslaan?

4. Jedi Training Academy

Jedi

Deze is vooral het kijken waard omdat je kleine vechtersbaas zelf een rol mag spelen in deze show. Je hoeft je kind alleen maar op tijd in te schrijven bij Videopolis. Tijdens dit avontuur mogen alle kinderen hun lichtzwaard trekken om het op te nemen tegen Darth Vader en zijn Stormtroopers. Er komt natuurlijk geen echt geweld bij kijken, alleen maar plezier!

5. Ratatouille: The Adventure

Foto: Disneyland Paris
Foto: Disneyland Paris

Voor de jongste telg onder de attracties haalden ze inspiratie bij de tekenfilm Ratatouille. In deze 3D-wereld ben jij voor een keer even klein als de befaamde rat uit de film. Je kruipt onder tafels, verstopt je in het fornuis en snelt door de groenten en fruit terwijl je achtervolgd wordt door de boze chef Skinner.

6. Disney Dreams

Disney Dreams

Je dagje Disneyland afsluiten doe je met het lichtspektakel Disney Dreams. Je wordt overwelmd met prachtig licht- en klankspel, met als kers op de taart adembenemend vuurwerk.

 

Wat je zeker ook niet mag missen:

Partner Content