© Kaat Bosch

Al meer dan 25.000 tickets verkocht voor spektakelmusical Red Star Line

Door Hanne Bral

Begin deze week stelde Studio 100 de nieuwe spektakelmusical Red Star Line voor. De opvolger van het razendpopulaire 40-45 belooft opnieuw een groot succes te worden, want nauwelijks vier dagen na de lancering zijn er al meer dan 25.000 tickets de deur uit. Snel zijn is dus de boodschap!

Studio 100 komt met nieuwe spektakelmusical Red Star Line

Red Star Line is de grote opvolger van de spektakelmusicals 14-18, 40-45 en Daens. De succesformule blijft hetzelfde: een ontroerend verhaal met een unieke live-beleving voor jong en oud. Deze keer reikt het avontuur van Antwerpen tot New York, op het land en op het water.

Ook werkt Studio 100 werk opnieuw samen met de sterke sterrencast uit de vorige musicals. Jelle Cleymans en Jonas Van Geel vertolken de rol van Jan. De rol van Marie gaat naar Lotte Stevens en Ianthe Tavernier.

Red Star Line
Studio 100

Een reis vol hoop & liefde

Het verhaal begint bij de inscheping van de Red Star Line in Antwerpen, in 1923. Honderden reizigers hebben hun koffers volgestouwd met illusies en hoop op een beter leven. Ook Jan en Marie, die een gelukkig en hecht koppel vormen. Al oogt hun boerenleven weinig rooskleurig, want de kleinere landbouwbedrijven moeten het opnemen tegen de opkomende automatisering. Als Jan de kans krijgt om in Amerika als ingenieur aan de slag te gaan, gaat hij op het aanbod in. Marie zal hem achterna reizen. Maar zal hun liefde de afstand overleven?

Red Star Line
Studio 100

Red Star Line is vanaf 23 maart 2023 te zien in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Tickets & info vind je hier.

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content