© Studio 100

Spektakel-musical 40-45 keert terug (mét nieuwe topacteurs)

Na een lange, gedwongen pauze mogen vanaf half oktober de voorstellingen van spektakel-musical 40-45 opnieuw hervatten in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Niet alleen met de huidige cast, maar ook met enkele nieuwe gezichten.

Nieuwe acteurs

Omwille van het hoge aantal voorstellingen zal de huidige cast worden afgewisseld met enkele nieuwe acteurs. Niemand minder dan Ella Leyers zal de rol van Marie op zich nemen, samen met Line Ellegiers. Ruben Van Keer, bekend van zijn rol als Mozart in de gelijknamige musical, deelt zijn rol als Staf Segers met Jelle Cleymans en Jo Hens.

spektakel-musical 40-45
Ella Leyers als Marie en Ruben Van Keer als Staf Segers.

Verder zal Ianthe Tavernier, bekend als Floor uit De Buurtpolitie, haar rol als het joodse meisje Sarah afwisselen met Daphne Wellens en neemt Ludo Hoogmartens de rol van Emiel Segers op zich, samen met Peter Van de Velde en Bert Cosemans.

spektakel-musical 40-45
Ludo Hoogmartens zal de rol van Emiel Segers vertolken. Ianthe Tavernier kruipt in de huid van het joodse meisje Sarah.

Het verhaal achter de spektakel-musical 40-45

40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de Eerste Wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren en groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis…

Info & tickets

  • Waar? Studio 100 Pop-Up Theater, Rijksweg 89, 2870 Puurs
  • Wanneer? Van 12 oktober tot en met 21 november
  • Tickets te koop vanaf 49,95 euro (met 5 euro korting op de weekvoorstellingen).

Meer info en reserveren via 40-45.live.

Ook leuk om te lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content