John Miles op Night of the Proms 2018. © IMAGO / Belga

Night of the Proms organiseert speciale editie voor zorgverleners

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 november organiseert het alom bekende muziekfestival ‘Night of the Proms’ een speciale ‘Dankeditie voor de zorg’. Met dit initiatief willen de Vlaamse regering, Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) en de GZA Ziekenhuizen alle zorgmedewerkers bedanken voor hun inzet tijdens de coronacrisis. 

Dankeditie voor de zorg

Alle zorgverleners en vrijwilligers die zich het afgelopen anderhalf jaar hebben ingezet tijdens de coronapandemie zijn welkom op deze speciale editie van Night of the Proms in het Antwerpse Sportpaleis. Denk bijvoorbeeld aan het personeel in ziekenhuizen en woonzorgcentra, (huis)artsen en de vrijwilligers in test- en vaccinatiecentra.

Elke zorgverlener mag bovendien nog één extra persoon meenemen. Iedereen betaalt 8 euro voor een ticket, maar krijgt dat de avond zelf terug in drankbonnen. Voor de financiering van het evenement doen de organisatoren beroep op sponsoring en wordt er een crowdfunding georganiseerd. Wie wil kan via dankeditievoordezorg.be een inkomticket of symbolisch drankje trakteren.

Belgische line-up

Tijdens deze speciale editie van Night of the Proms zullen voornamelijk Belgische artiesten het podium inpalmen. Toppers zoals onder andere Willy Sommers, Sandra Kim, Mama’s Jasje en Stan Van Samang zullen van de partij zijn, maar ook niemand minder dan John Miles.

Ook leuk om te lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content