Getty Images

Slapen onder de sterren in Dinant: romantiek in hartje Ardennen

Zin om een magisch herfsttripje te plannen? Dan zit je goed in Dinant! Je kunt er namelijk slapen onder de sterren in een ‘bubbel’. Ideaal om je partner te verrassen tijdens een romantisch weekendje Ardennen.

Logeren met zicht op de sterrenhemel

Niets zo romantisch als slapen onder de blote hemel. En ja, dat kun je ook zonder kou te lijden of vervelende insecten in je buurt. In Dinant kun je slapen in een bubbel, een doorzichtige tent. Verwarmd én met de nodige privacy, want de bubbel zelf is mooi omgeven door hekwerk, waardoor je echt helemaal op jezelf bent. Je slaapt op een boerderij waar je he-le-maal tot rust kunt komen.

https://www.instagram.com/p/BzvCbECIPD7/

Klik hier voor meer informatie over een verblijf in de bubbel. Voor een overnachting betaal je 185 euro. Toegegeven, niet goedkoop, maar wél magisch.

Doen in Dinant

Het kasteel en de rotsen van Freÿr

Laat je verbazen door het grootste rotsmassief van België. Het is bovendien een populair klimgebied voor ervaren (gebrevetteerde!) klimmers. Aan de overkant van de rotsen kun je het kasteel van Freÿr bewonderen. Je kunt er proeven van de pracht en glorie van de Renaissance en rondwandelen in de oudste orangerie van België.

Dinant évasion

Voor de waaghalzen onder ons! Hier kun je in het hartje van een adembenemend amfitheater in de touwen hangen. Durf je een van de meer gedurfde parcours aan? Of ben je wel te vinden voor een death ride? De perfecte uitstap voor een stevige dosis adrenaline.

Klik hier voor meer informatie

Les bains de Dinant

Zalig ontspannen tijdens een dagje wellness met zicht op de Maas. In Les bains de Dinant geniet je niet enkel van massages, je kunt er ook ontspannen in een zoutsauna, een hamam, een Romeins zwembad van 34 graden en nog zoveel meer. Voor wie liever een weekendje Ardennen koppelt aan verwennerij.

Klik hier voor meer informatie

Las je deze artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content