Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Getty Images

Tulpen: 3x bloemstukjes met deze vrolijke lentebol

Word je ook instant vrolijk vanaf het moment je merkt dat er weer overal tulpen opduiken? Onze bloemenexpert Gudrun in ieder geval wel. Ze toont je dan ook met veel plezier drie leuke bloemschikideetjes met dé voorjaarsbloem bij uitstek. Doe je mee? 

Tulpen: 3 ideetjes voor een lentegevoel in huis

In deze video maakt Gudrun 3 makkelijke DIY-bloemstukjes met tulpen in de hoofdrol. Zo vult ze tulpen in bokalen, een slim idee om de blijvende groei van de tulpenstengel te stoppen. Ook bij het tweede ideetje hoef je je geen zorgen te maken dat je nadien moet bijknippen ,want hier bekleedt Gudrun als het ware de binnenkant van een transparante bolle vaas. Heel origineel! Het derde ideetje is dan weer perfect voor op een feestelijke tafel. Gudrun geeft haar gasten een warm welkom met een miniboeket op de servet.

Bekijk dus snel de video om alles te ontdekken én natuurlijk zelf te creëren. Veel plezier!

Bloemstuk met tulpen in de hoofdrol: bekijk de video

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Tip: Hoe herken je verse tulpen? De onderkant van de tulp moet hard en zuiver zijn. Net als bij asperges moet een bosje stengels kraken als je ze over elkaar wrijft.

Met dank aan Bloemenschool De Groene Verbeelding voor de mooie locatie. Camera en montage: Hans De Groef

https://www.libelle.be/nest/combinaties-tulpen/

Dit vind je als bloemenliefhebber vast ook interessant om te lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste groentips en wooninspiratie!