Verrassende verjaardagsfeestjes vier je binnenkort bij… Colruyt!

Je leest het goed. Colruyt start binnenkort met de organisatie van verjaardagsfeestjes. Een logische stap, vertelt grote baas Jef Colruyt in Het Nieuwsblad.

Leerrijke verjaardagsfeestjes

De kinderfeestjes zullen plaatsvinden in de aparte gebouwen van de Colruyt Group Academy in Leuven, Grimbergen en Halle. Binnenkort wordt dat uitgebreid naar Antwerpen, Gent en Kortrijk. Geen feestjes tussen de winkelkarren dus.

Maar vanwaar komt dat initiatief? “We gaven al langer kookcurussen en andere workshops in onze gebouwen. We willen meer zijn dan enkel een warenhuisketen en mensen ook de kans geven om effectief iets bij te leren”, vertelt Elke Van Damme van de Colruyt Group Academy. “We organiseerden ook al workshops voor kinderen en merkten dat er steeds meer groepjes kwamen opdagen die er onmiddellijk een verjaardag aan koppelden, wat een beetje jammer was voor de andere deelnemers.”

Nu al boekingen voor 2018

Voor een feestje voor 10 kinderen betaal je 180 euro. Ook de uitnodigingen kun je door de keten laten versturen, als je dat wenst. De bedoeling blijft wel om kinderen tijdens het feestje echt iets bij te leren. Dat kan bijvoorbeeld over gezonde voeding gaan of over wetenschappelijke experimentjes.

De feestjes lijken erg populair, er lopen zelfs al boekingen binnen voor 2018. Een gat in de markt dus volgens de keten. “We willen wel benadrukken dat we geen reclame willen maken voor onze producten. We werken natuurlijk met sponsors, maar het belangrijkste blijft dat we leerrijke, educatieve feestjes aanbieden.”

Bron: Het Nieuwsblad – Beeld: Getty Images

Meer verjaardagsinspiratie kun je hier terugvinden:

Partner Content