Weekendtip: op avontuur tijdens Wilde Buitendagen

Weekendtip: op avontuur tijdens Wilde Buitendagen
Getty Images

Nog geen plannen voor dit weekend? Natuurpunt organiseert op 7 en 8 mei z’n Wilde Buitendagen. Meer dan 15 bezoekerscentra van Natuurpunt nemen je mee op avontuur in de natuur.

Klauteren in bomen, spelen in de modder of met je blote voeten door de natuur: wie dit weekend afzakt naar een van de bezoekerscentra van Natuurpunt zal ongetwijfeld een fantastische dag tegemoet gaan. Tijdens de Wilde Buitendagen pakt de organisatie uit met tal van leuke activiteiten in de natuur.

Modderpannenkoeken en smurriesoep

In Turnhout leer je bijvoorbeeld brood bakken als een echte natuurranger, in Brakel kun je zelf kokerjuffers maken en in Lummen ga je aan de slag met modderpannenkoeken en smurriesoep.

Benieuwd wat er bij jou in de regio allemaal te doen is? Surf dan snel naar de website van Wilde Buitendagen en registreer je (gratis) voor de leukste activiteiten.

ONZE WANDELZOEKTOCHTEN AL ONTDEKT?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)