Winterpret in de Efteling

Door De Redactie

Fan van sprookjes en achtbanen? Dan ken je vast en zeker de Efteling. Vroeger sloot het pretpark zijn deuren in de wintermaanden, maar sinds enkele jaren hebben ze juist speciale winterattracties toegevoegd. De Winter Efteling is tot en met 3 februari geopend, dus je moet er snel bij zijn.

Hogenboom heeft Vakantiepark Duinlust aan de rand van het attractiepark liggen, en heeft een speciaal arrangement samengesteld. In de winter kun je bij de Efteling schaatsen, langlaufen en glijden van een echte sneeuwglijbaan. Het park en de overige attracties zijn winters versierd met knisperende kampvuren, twinkelende lichtjes en sjaals en mutsen. De shows en entertainment zijn ook afgestemd op de koude en donkere winterdagen.

Hogenboom Vakantiepark Duinlust ligt aan het Eftelingpark en is dus een ideale plek om te overnachten. Met het speciale Winter Efteling arrangement kun je overnachten, het park bezoeken en snacken op het park. De ouders kunnen na een enerverende dag in het chalet bijkomen onder het genot van een glaasje wijn.

Meer informatie vind je op www.vakantiegevoel.be onder Kids- en Fun Arrangementen.

Partner Content