Winters leesplezier dankzij onze winterromans: nú aan een zacht prijsje!

Winters leesplezier dankzij onze winterromans: nú aan een zacht prijsje!

Brrr, het is koud buiten! Een goede reden om je terug te trekken naar je favoriete leeshoekje. Met een hartverwarmend drankje, en één van onze winterromans – die je vanaf deze week kunt afhalen – trotseer je zo die grauwe en donkere najaarsdagen!

4x hartverwarmende leesvoer

Goed nieuws, onze heerlijke winterromans zijn er weer! Onze hoofdredactrice Karen Hellemans heeft ze gelezen én goedgekeurd. Ze geeft ook enkele troeven prijs per boek, om jou helemaal warm te maken voor onze winterse lectuur. Het belooft weer een winter vol beklijvende, (ont)spannende en hartverwarmende verhalen te worden.

Vanaf deze week vind je twee weken lang in Libelle een bon waarmee je jouw favoriete winterroman kunt afhalen bij Standaard Boekhandel, voor maar 6,95 euro per boek!

Deze week bijten we de spits af met dit ijzersterke duo: 

1. ‘Het weesmeisje’ van Anne Jacobs

Het verhaal in een notendop:

Een karaktervol en intelligent weesmeisje komt in dienst bij een rijke familie, en wordt bevriend met de jongste dochter, die net zo graag tekent als zij. Tegelijk wil ze meer te weten komen over haar jong overleden moeder, en vraagt ze zich af wie haar vader is. En dan is er ook nog haar liefde voor de zoon van de familie, maar die relatie loopt niet van een leien dakje…

Dé troeven volgens hoofdredactrice Karen:

  • Voor wie houdt van Downton Abbey en Upstairs/Downstairs: dit boek leest als een mooie tv-reeks. Maar dan een die zich niet in Engeland maar in het Duitse Augsburg afspeelt.
  • De lekker dikke turf zit vol sfeer. Ideaal voor lange en koude avonden.
  • Het is een goedgeschreven sprookje met een mooi einde, dat je met een goed gevoel weer dichtklapt.

2. ‘De Sterrengever’ van Jojo Moyes

Het verhaal in een notendop:

Aangemoedigd door presidentsvrouw Eleanor Roosevelt startten in 1937 een paar vrouwen een rijdende bibliotheek in Kentucky. Te paard brengen ze boeken tot bij de meest afgelegen boerderijen. De vrouwen worden hechte vriendinnen die voor zichzelf opkomen. Marjorie, bijvoorbeeld, vindt men in het dorp maar een rare, omdat ze niet wil trouwen. Izzy kreeg polio als kind en durft daardoor haar droom –zangeres worden – niet waar te maken. En Alice is ongelukkig getrouwd.

Dé troeven volgens hoofdredactrice Karen:

  • De paardenbibliotheek heeft echt bestaan. Het boek speelt zich af in een aantrekkelijke setting: de woeste omgeving van Kentucky in Amerika.
  • Een boeiend verhaal over vrouwenvriendschap, liefde en veerkracht in moeilijke tijden.
  • Mooi geschreven, in Jojo Moyes’ vlotte schrijfstijl.

Véél leesplezier aan een zacht prijsje!

Ben jij nog op zoek naar winterse lectuur die jou doorheen die donkere (maar ook minder donkere) dagen loodst? Haal nu ‘Het weesmeisje’ van Anne Jacobs en/of ‘De Sterrengever’ van Jojo Moyes voor slechts 6,95 euro per boek in huis!

Hoe? Simpel:

  • Vul de onderstaande bon in of de bon die je deze week in Libelle vindt,
  • Ga ermee naar een Standaard Boekhandel in jouw buurt, en ontvang jouw winterroman(s) naar keuze!

Download hier je bestelbon

 

Deze actie is geldig van 17 november 2020 tot en met 19 december 2020, zolang de voorraad strekt*.

*Deze aanbieding is niet geldig op de voorraad op de winkelvloer tegen de gewone handelsprijs noch op de webshop van Standaard Boekhandel.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)