Libelle winterromans: haal het laatste duo nu in huis!

Door Rani Merckx

Als het buiten guur is, maken we het binnen gezellig. Met onze vier winterromans bijvoorbeeld. Vol beklijvende, (ont)spannende en hartverwarmende verhalen!

4x guur-weer-lectuur

Vorige week kon je onze eerste twee winterromans al in huis halen. Deze week kun je gezellig wegdromen bij winterroman drie en vier! Onze hoofdredactrice Karen Hellemans heeft ze gelezen én goedgekeurd, en ze geeft ook enkele troeven van de romans prijs om jou helemaal warm te maken voor onze winterse lectuur.

Winterroman 3 en 4:

‘Het winterse avontuur’ van Karen Swan

Het verhaal in een notendop:

Alleenstaande moeder Lee was vroeger oorlogsfotografe in Afghanistan. Vandaag leidt ze een rustig leven met haar zoontje in Amsterdam. Dat verandert in één klap als ze in haar fietsmandje een boek vindt met daarin een noodkreet, die haar pijnlijke verleden weer naar boven haalt.

Waarom je dit boek volgens hoofdredactrice Karen moet lezen:

“De Hollandse gezelligheid van Sinterklaas en kerst staat in schril contrast met het parcours dat Lee moet afleggen. Een bijzonder hoopvol boek over vrouwelijke veerkracht.”

‘De verloren zus’ van Kathleen McGurl

Het verhaal in een notendop:

Southampton, 1911. Twee zussen schepen in als werkkracht op de Titanic. Jaren later vindt een kleindochter de reiskoffer van haar overleden oma. Onderin treft ze een foto van drie meisjes, waarop staat: de drie zusjes Higgins. Haar oma heeft altijd alleen maar verteld over één zusje, dat jong was gestorven…

Waarom je dit boek volgens hoofdredactrice Karen moet lezen:

“Het verhaal van de Titanic blijft tot de verbeelding spreken. Wat is er gebeurd met de derde zus die mee aan boord ging? Een heerlijk meeslepende, gelaagde historische roman!”

Véél leesplezier aan een zacht prijsje!

Haal nu ‘Het winterse avontuur’ van Karen Swan en/of ‘De verloren zus’ van Kathleen McGurl voor slechts 8,99 euro per boek in huis met de afhaalbon die je deze week in Libelle vindt!

*Deze actie loopt van 23 november tot en met 14 januari 2023, zolang de voorraad strekt. Daarnaast is deze aanbieding niet geldig op de voorraad op de winkelvloer tegen de gewone handelsprijs noch op de webshop van Standaard Boekhandel. Bij uitputting van de actie kun je reserveren voor afhaling op een latere datum.

Meer leuk leesvoer?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content