ZOO Antwerpen opent deze zomer eigen zomerbar

ZOO Antwerpen opent deze zomer eigen zomerbar
ZOOmerbar / Jonas Verhulst

Sangria in de hand, zon op je snoet en het geluid van een blazende olifant op de achtergrond. ZOO Antwerpen opent vanaf 1 juli een eigen zomerbar op het Flamingoplein, en het belooft dé plek bij uitstek te worden om te genieten van een verfrissend drankje.

Wie deze zomer in Antwerpen is, moet zeker eens passeren bij ZOO Antwerpen. Het dierenpark opent deze zomer namelijk een eigen zomerbar.

Roze flamingo’s

In de ZOOmerbar geniet je van 1 juli tot en met 31 augustus van van swingende livemuziek, verfrissende drankjes en zomerse snacks in een unieke setting. Vanop het Flamingoplein nip je van je cocktail met zicht op de roze flamingo’s. Een beetje vakantie in eigen land, dus!

Van jazz tot salsa

Klinkt als muziek in de oren? Bijna letterlijk dan. Zeven avonden per week, 62 dagen lang, geven verschillende artiesten het beste van zichzelf tijdens sfeervolle live-optredens. Van jazzy crooners over Nederlandstalige hits tot Franse chansons en op zaterdagavond steevast een heerlijke portie salsa.

Staan onder meer op het programma: Danny Wuyts (bekend van De Notenclub), The Jazz Ratpack, ‘The Voice van Vlaanderen 2021’-finalist Simon VC, Coast Big Band en de Antwerpse girlband BLOND.

Een bezoekje aan de ZOOmerbar is trouwens helemaal gratis, je hebt geen (betaald) ticket voor de ZOO nodig. Meer info en het volledige programma vind je op de website van ZOOmerbar.

MEER LEUKE UITJES:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)