De Libelle zomerromans: uren leesplezier aan een lief prijsje!

Door Rani Merckx

Ben jij nog op zoek naar wat zomerse lectuur voor aan het zwembad of op je terras? Goed nieuws! Voor slechts 7,95 euro per boek haal je jouw Libelle zomerromans nu in huis. 

Zes zalige zomerromans

Hoofdredactrice Karen heeft ze gelezen én goedgekeurd, onze nieuwe Libelle zomerromans. En het belooft weer een zomer vol beklijvende en (ont)spannende verhalen te worden. Heb jij je Libelles en de daarbijhorende afhaalbonnen gemist? Geen zorgen: wij geven de afhaalbon voor alle zomerromans hieronder vrij. Zo geniet je alsnog van een zomer vol leesplezier!

Hoe? Simpel:

Dit wonderlijke verhaal speelt zich af in North Carolina, in een moerasgebied waar Kya Clark in haar eentje opgroeit. Arm, maar te midden van een natuurpracht waarin ze zich helemaal thuisvoelt. De mensen uit het nabijgelegen stadje vinden haar maar raar en noemen haar ‘het moerasmeisje’. Als Kya twee jongemannen uit de stad leert kennen, ontdekt ze dat er ook een andere wereld is. Maar dan wordt een van hen dood teruggevonden en valt de verdenking op Kya…

 

Charlotte Fairfax is vermogensadviseur. Net voor haar huwelijk brengt haar job haar naar Madrid, waar ze Mateo Mendoza, erfgenaam van een Spaans landgoed, helpt. Zijn stervende vader staat op het punt een groot deel van zijn geld aan een onbekende vrouw na te laten. Maar wie is die vrouw? En waarom krijgt ze zoveel geld? Tijdens deze zoektocht zet Charlotte álles op het spel, ook haar aanstaande huwelijk.

1

‘DROMEN VAN ITALIË’ – NICKY PELLEGRINO

Salvio Valentini, de burgemeester van het Italiaanse dorpje Montenello, heeft een droom: hij wil toeristen aantrekken om in z’n dorp te komen wonen en biedt een huis aan voor één euro, op voorwaarde dat je het opknapt. Het gemeentehuis wordt overspoeld door reacties. Van de pas gescheiden Mimi, die weer een eigen leven wil opbouwen. Van Edward en Gino, die ‘een project’ zoeken. Van Elise, die in Londen geen betaalbare woning vindt. Allemaal zijn ze op zoek naar een beter leven op een idyllische plek.

2

ALLES VOOR JOU’ – LIANE MORIARTY

Ellen O’Farrell heeft een leuk huis en een toffe baan als hypnotherapeute. Alleen een man ontbreekt nog. Tot ze Patrick leert kennen. Het klikt meteen, maar Patrick heeft een probleem: hij wordt gestalkt door zijn ex, Saskia. Fascinerend, vindt Ellen, en ze wil de vrouw weleens ontmoeten. Maar wat Ellen niet weet, is dat ze Saskia al ként: ze is een van haar nieuwe patiënten …

3

‘DE TWEELING VAN SUMMERBOURNE’ – EMMA ROUS

Net na de geboorte van Sef Mayes en haar tweelingbroer vindt er een drama plaats: hun moeder sterft. De kinderen groeien op bij hun vader op het Engelse familielandgoed Summerbourne en over het drama wordt niet gesproken. Maar na het overlijden van haar geliefde papa vindt Sef een familiefoto tussen zijn spullen. Op die foto kijkt haar moeder trots in de camera, terwijl ze maar één baby op schoot heeft…

4

‘TOT SNEL!’ – BETH O’LEARY

Twintiger Leena woont in Londen en heeft zich na het overlijden van haar zus volledig op haar job gestort. Ze lijkt gelukkig, met haar vriend en haar hippe leventje, maar het tegendeel is waar. Als ze op kantoor instort, verplicht haar baas haar twee maanden vakantie te nemen. Ze besluit bij haar oma Eileen op het platteland te gaan logeren. Die is op zoek naar een nieuwe liefde, maar in het Engelse dorpje waar ze woont, is het aanbod aan mannen bedroevend klein. En dus wisselen oma en kleindochter van huis en krijgt Eileen het avontuur dat ze zoekt, en Leena de rust…

Download hier jouw bon!

Klik op de afbeelding hieronder om jouw bestelbon te downloaden.

Deze actie is geldig, zolang de voorraad strekt, tot en met 17 juli 2021.*

*Deze aanbieding is niet geldig op de voorraad op de winkelvloer tegen de gewone handelsprijs noch op de webshop van Standaard Boekhandel.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content