WIN! 200x duotickets voor de romantische film ‘Gloria Bell’

WIN! 200x duotickets voor de romantische film 'Gloria Bell'

Laat manlief en de kids maar lekker bekvechten over de afstandsbediening. Jij trekt zorgeloos richting de bioscoop met je hartsvriendin, want de nieuwe romantische film ‘Gloria Bell’ is vanaf begin mei te zien op het grote scherm.  En wie weet kun jij er gratis heen!

Wat met die nieuwe liefde?

Gloria (Julianne Moore) is 58, maar voelt zich nog elke dag een prille dertiger op zoek naar de liefde van haar leven. Ze brengt haar dagen door op kantoor, maar tijdens haar avonden is ze steevast te vinden op de dansvloer in clubs in Los Angeles. Wanneer ze op een avond Arnold (John Turturro) ontmoet, lijkt er een einde te komen aan haar dagen als vrijgezel.

Maar hoe ga je om met zo’n nieuwe relatie? En wat met alle bagage van je prille geliefde? Onverschrokken en met ongelooflijke levensvreugde gaat Gloria het nieuwe avontuur tegemoet.

‘Gloria Bell’, vanaf 1 mei in de bioscoop. Neem hier al een kijkje:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Win, win, win…

gratis filmtickets voor deze film over liefde, ouder worden en nieuwe avonturen. We geven maar liefst 200 duotickets weg. Deze wedstrijd loopt van 10 tot en met 17 april 2019, wees er dus snel bij!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Las je deze artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)