WIN: 65x duotickets voor de avant-première van ‘The Bodyguard, the musical dinner show’

Door De Redactie

Jippie, we mogen weer naar het theater! En om dat te vieren, maak je bij ons de hele week kans op duotickets voor de avant-première van de Vlaamse hitmusical ‘The Bodyguard: the musical dinner show’.

The Bodyguard: eindelijk in Vlaanderen!

Binnenkort schitteren hoofdrollen Erik Goossens en April Darby samen in ‘The Bodyguard, the musical dinner show‘, de Vlaamse hitmusical die je helemaal onderdompelt in het meeslepende liefdesverhaal van popdiva Rachel Marron en haar bodyguard Frank Farmer. In 1992 werden we al omvergeblazen door de zangprestaties van wijlen Whitney Houston in de gelijknamige film, en ook deze musical met haar verbluffende cast zal ons voor al-tijd bijblijven!

En jij kunt er gratis naartoe!

Nog even geduld dus, voordat je deze romantische musical in vol ornaat kunt bewonderen in Studio Zuid in Antwerpen. Maar er is supergoed nieuws, want Libelle mag jou al wat vroeger laten genieten van dit spektakel.

Op zondagmiddag 12 september gaat de avant-première door, en jij kunt hier gratis bij zijn!

Wat kun je winnen?

  • Een overheerlijk diner van vier gerechten met dessert, gevolgd door de musical ‘The Bodyguard’;
  • een middag vol memorabele hits;
  • en een straffe cast met onder meer Erik Goossens en April Darby.

Kortom: hét ideale uitje om helemaal te ontspannen! 

Waag nu je kans!

Wil jij ook gratis naar de avant-première van deze musical? Leg zondagmiddag 12 september vast in je agenda, en doe snel mee aan onze wedstrijd!

 

 

Deze wedstrijd loopt van 29 juni tot en met 6 juli 2021. Wees er dus snel bij!

 

The Bodyguard, The Musical Dinner Show, vanaf 29 september in Studio Zuid in Antwerpen. Voor meer informatie surf naar thebodyguard.be!

Las je deze nieuwe artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content