Win de nieuwe Milde Reinigingsmousse van Weleda!

Door Rani Merckx

Een mooie, stralende huid: we willen het allemaal. Maar ons tere velletje krijgt dagelijks heel wat te verduren. Uitlaatgassen, airco, make-up en eigen zweet zijn een ware beproeving voor je huid. Goed reinigen is de boodschap, en dat doe je zo:

Je gezicht goed reinigen is de eerste stap naar een gezonde, stralende huid. Niet enkel om make-up te verwijderen, maar ook om je huid te ontdoen van dode huidcellen, zweet en talg.

Waarom reinigen?

Reinig je je huid niet goed of voldoende, dan loop je meer kans op puistjes, mee-eters en rimpels. Bovendien kan je dag- of nachtcrème zijn werk minder goed doen omdat je huid de werkstoffen uit de verzorgingsproducten dan minder goed kan opnemen.

Hoe vaak reinigen?

Het beste reinig je je huid twee keer per dag. Zowel ‘s avonds als ‘s morgens, want:

  • in de avond verwijder je al het vuil dat tijdens de dag door invloeden van buitenaf op je huid is komen te liggen,
  • in de ochtend ontdoe je je huid van al het vuil dat ze – tijdens haar nachtelijke herstelperiode – zelf naar de oppervlakte heeft gebracht.

Goed reinigen in 3 stappen:

Stap 1: verwijder je make-up

Verwijder de make-up van je ogen, gezicht en hals. Gebruik hiervoor een ontschminker of reinigingsmousse die past bij je huidtype, en bij de zone die gezuiverd moet worden.

  1. Begin met je ogen en wrijf zachtjes mee met de vorm van je oog.
  2. Ga van hoog naar laag en van de binnenkant naar de buitenkant.
  3. Verwijder vervolgens de make-up op je lippen, gezicht en hals.

Stap 2: schoonspoelen

Reinig je gezicht, hals en décolleté met lauw water om de achtergebleven make-up te verwijderen.

Stap 3: hydrateer je huid

In water zit kalk, en kalk kan je huid uitdrogen. Gebruik daarom een lotion, revitaliserende verzorging of nachtcrème na het spoelen van je huid.

Een aanrader?

Weleda’s nieuwe Milde Reinigingsmousse! Het product verwijdert zowel make-up als overtallig talg, en is enorm makkelijk én snel in gebruik. De mousse zorgt bovendien voor een uiterst milde maar grondige dieptereiniging, zonder je huid uit te drogen!

Milde Reinigingsmousse van Weleda (150 ml – 11,49 euro). Verkrijgbaar via weleda.be en bij een drogisterij in jouw buurt!

WIN, WIN, WIN!

Wil jij het product graag zelf uittesten? Dat kan! Doe nu mee met onze wedstrijd en win jouw eigen reinigingsmousse!

Voor meer informatie: klik hier.

 

Beelden: © Weleda

Lees meer:

Partner Content