Win: een overnachting in het nieuwe GuestHouse Hotel mét Efteling tickets

Win: een overnachting in het nieuwe GuestHouse Hotel mét Efteling tickets

Schrijf je gratis in op de Libelle-nieuwsbrief en maak kans op een sprookjesachtige overnachting in het GuestHouse Hotel mét Efteling tickets. We geven er twee weg! 

Het GuestHouse Hotel

Het gloednieuwe GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel ligt op wandelafstand van de Efteling. Gezellige living met bar, groene daktuin met speeltoestellen en restaurant GuestHouse Kitchen; je vindt er alles voor een heerlijk verblijf met de hele familie. En het goede nieuws is: jij kunt een gratis overnachting winnen in het leukste familiehotel.

Op nog geen tien minuten wandelen, sta je plots in de magische wereld van de Efteling. Val van de ene verbazing in de andere en beleef er uitgerust als Sneeuwwitje de meest sprookjesachtige momenten.

Win een GuestHouse Hotel overnachting mét Efteling tickets

Schrijf je nu in op de Libelle-nieuwsbrief en win een arrangement van één nacht in het GuestHouse Hotel voor maximaal 6 personen, inclusief ontbijt, mét dagtickets voor de Efteling. Geldig voor reserveringen met aankomst van maandag tot en met vrijdag, tot 1 december 2018, op basis van beschikbaarheid. Doe mee!

Voor meer info over GuestHouse Hotel, ga naar guesthousehotel.nl

Ook lezen:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)