Poetsen was nog nooit zo voordelig: ontdek onze eco huishoudset!

Door Rani Merckx

Krijg jij ook ontzettend veel voldoening na een flinke poetsbeurt? Wel, dat gelukzalige gevoel neemt alleen maar toe als je ook nog eens poetst met ecologische huishoudproducten. Dankzij onze gloednieuwe eco huishoudset wordt je huis én de wereld een stuk schoner!

Voor een proper huis én een schone planeet

Ze verschijnen in herbruikbare flacons en gerecycleerde verpakkingen, bevatten geen schadelijke stoffen en ze zijn budgetvriendelijk … het is slechts een greep uit alle voordelen van ecologische en duurzame was- en schoonmaakmiddelen.

Onze gloednieuwe huishoudset bevat vier producten die niet alleen doeltreffend, maar ook goed voor jou, je huis en de hele planeet zijn. En je portemonnee, want dankzij Libelle bespaar je 62% en betaal je dus slechts 11,99 euro in plaats van 31,75 euro!

Je ecologische steentje bijdragen? Bestel je huishoudset hier!

Huishoudset met 4 schoonmaaktoppers:

32 vegan wasstrips

32 vegan wasstrips

32 vegan wasstrips

€ 15  –  Brauzz

BRAUZZ is een jong, Belgisch merk dat uitpakt met wasmiddel in strips, dé nieuwe manier van wassen. De vegan formule is biologisch afbreekbaar en de kartonnen verpakking kan door je brievenbus.

Allesreiniger spray ‘herbal fresh’

Allesreiniger spray 'herbal fresh'

Allesreiniger spray ‘herbal fresh’

€ 6,49  –  Eezym

Eezym staat voor de natuurlijke kracht van enzymen: ze lossen hardnekkig vuil op zonder schrobben. Deze allesreiniger verwijdert zichtbaar en onzichtbaar vuil op elk wasbaar oppervlak. 99% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong bij dit Belgische merk.

Afwasmiddel met aloë vera

Afwasmiddel met aloë vera

Afwasmiddel met aloë vera

€ 2,79  –  Frosch

Frosch is een echte eco-pionier en al sinds 1986 voorstander van reinigingsmiddelen met ingrediënten van natuurlijke oorspong die volledig biologisch afbreekbaar zijn. Dit vloeibare, plantaardige afwasmiddel met aloë vera-extracten zorgt voor een glanzend schone vaat én beschermt de huid van je handen met zijn neutrale pH. De fles is gemaakt van 100% gerecycleerd plastic en is 100% recycleerbaar.

Probiotische vloerreiniger

Probiotische vloerreiniger

Probiotische vloerreiniger

€ 6,95  –  Yokuu

Laat de natuur je huis reinigen met dit jonge Belgische merk! De vloerreiniger van Yokuu reinigt elke vloer met goede bacteriën die dagenlang actief blijven. Goed voor 25 emmers, én plasticvrij verpakt!

Meer ecologische schoonmaaktips:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content