VTM

‘Blind Getrouwd’: zo mooi zijn de trouwfoto’s van Nathalie en Dennis

Door Jolien Thieleman

Nathalie en Dennis zijn als laatste koppel ‘Blind Getrouwd’. De eerste ontmoeting zag er alvast veelbelovend uit, en dat vertaalt zich in een reeks romantische trouwfoto’s.

Nathalie & Dennis

Het hart van Nathalie maakte een vreugdesprongetje toen ze haar kersverse man met zijn 1m95 zag staan. Hiermee is alvast voldaan aan één heel belangrijk criterium: Nathalie kan letterlijk opkijken naar haar man. Ze begint vol ongeduld aan het Blind Getrouwd-avontuur: “Ik kan je zeggen dat ik ongelooflijk uitkijk naar het verhaal van ons en dat ik er alles aan zal doen om er een succesverhaal van te maken. Hier staan we dan op bladzijde één van ons verhaal dat hopelijk uitgroeit tot een dik boek.”

Dennis werd van zijn sokken geblazen toen hij zijn bruid voor de eerste keer zag: “Ik heb heel veel moeite moeten doen om mijn mond niet te laten openvallen van verbazing. Want het zat er boenk op!” Dat zorgde er ook voor dat hij tijdens het uitspreken van de huwelijksgeloften volledig z’n kluts kwijt raakte. “Ik denk dat de zenuwen daar een beetje de bovenhand hebben genomen, maar hij meent wel wat hij zegt. En dat is voor mij het belangrijkste”, lachte Nathalie.

Romantische trouwfoto’s

Vlak na het huwelijk zetten Nathalie en Dennis hun meest fotogenieke beentje voor en poseerden ze voor een reeks prachtige trouwfoto’s. Kijk je mee?

1

Nathalie & Dennis

2

Nathalie & Dennis

3

Nathalie & Dennis

4

Nathalie & Dennis

5

Nathalie & Dennis

6

Nathalie & Dennis

7

Nathalie & Dennis

 

8

Nathalie & Dennis

9

Nathalie & Dennis

Huwelijksreis

Er werd acht keer ‘ja’ gezegd en vier keer een openingsdans ingezet. De trouwpartijen zijn achter de rug en de koppels zijn nu op huwelijksreis vertrokken naar Kreta om elkaar beter te leren kennen. Hoe het hen verder vergaat, zie je in aflevering vier van ‘Blind Getrouwd’ op zondag 7 maart om 19u55 bij VTM.

Bron en beelden: VTM

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content